NIJE BAŠ OKO SVETA, ALI OBIĆI ĆE POLA EVROPE: Kreće Zvezdino putešestvije! Obradović pred okršaj s Trinkijerijem!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

neće skoro kući

NIJE BAŠ OKO SVETA, ALI OBIĆI ĆE POLA EVROPE: Kreće Zvezdino putešestvije! Obradović pred okršaj s Trinkijerijem!

Crveno-beli idu za Nemačku, pa u Sloveniju, pa u Francusku

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u petak protiv Bajerna u Evroligi počinju "mini turneju", a trener Saša Obradović veruje da će ekipa u naredne tri utakmice dobiti odgovore na neka važna pitanja.

Zvezda posle Minhena putuje u Kopar, gde u nedelju u ABA ligi igra protiv Primorske, a potom ide u Lion, na odloženi meč Evrolige.

- Nisu igrali domaće prvenstvo, spremaju se za Evroligu, što je dobar razlog da se opravdaju ti dobri rezultati. Veliko poštovanje prema radu Trinkijerija koji je ostavio pečat ovde. Znaju šta rade, imaju i glavu i rep, igraju čvrsto, sigurno teška utakmica za nas i gledajući težak raspored pred nama, više ćemo najverovatnije učiti iz utakmica nego iz treninga, ali sama utakmica može nam dati neke odgovore o momentum i status ekipe - rekao je Obradović.

foto: KK Crvena zvezda

Iskusni Zvezdin prvotimac Marko Simonović smatra da je Bajern do sada pokazao najviše ove sezone u elitnom takmičenju.

- Igraju zaista dobro. Izgubili su na jedan šut od Armanija, ostale dobili. Odlična ekipa, odlično vođena, jasna je ideja šta se radi na terenu, znaju se uloge, lideri, želje. Igraju dobru timsku košarku, ali imamo i mi naše adute, prednosti i šanse u odnosu na njih. Moramo da odgovorimo na isti način, Zato je cilj pokriti tamo gde smo slabiji i napasti gde smo jači - istakao je Simonović.

Utakmica između Bajerna i Zvezde igra se u petak od 20.30 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.