KARI PEŠIĆ PROGOVORIO O PREUZIMANJU PARTIZANA: Njegove reči šokirale su sve!
Svetislav Pešić, Foto: EPA/Alejandro Garcia

LEGENDARNI TRENER OBJASNIO sve

KARI PEŠIĆ PROGOVORIO O PREUZIMANJU PARTIZANA: Njegove reči šokirale su sve!

Na pitanje da li bi imao barijeru da preuzme taj klub, mada je kao igrač iz Pirota stigao upravo među crno-bele, Pešić je imao šta da poruči

Objavljeno:

Svetislav Pešić nema posao, trenutno odmara u Minhenu, pošto je početkom leta raskinuo ugovor sa Barselonom, a u razgovoru za "Sportski žurnal" sew osvrnuo na upražnjeno mesto trenera u Partizanu, rivalu njegove Crvene zvezde, koju je vodio početkom ove nove zlatne ere:

- Da li bih vodio Partizan? Dobro pitanje, nisam o tome razmišljao. U ovoj sezoni ne, već sam doneo odluku da neću da treniram nijedan klub. Želim da vidim kako će se situacija sa pandemijom razvijati.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešić foto: Starsport©

Na pitanje da li bi imao barijeru da preuzme taj klub, mada je kao igrač iz Pirota stigao upravo među crno-bele, Pešić je dodao:

- Što bih imao barijeru! Mada, logičnije je da budem trener Pirota, tamo sam počeo. Iako je možda primerenije da u Srbiji držim klinike, seminare, predavanja, eventualno nekom budem pomoćni trener. Još nisam doneo nikakvu odluku šta ću raditi u budućnosti. Kad bi znao da mi košarka za godinu dana neće nedostajati, objavio bih da prestajem. U tranziciji sam. Neću da kažem da sam završio karijeru, jer osećam da mogu još toga da pružim. Ali ne znam gde i kada - dodao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.