IZDOMINIRAO JE: Petrušev igrač meseca u ABA ligi! (VIDEO)
Filip Petrušev, Foto: Printecreen

SVAKA ČAST!

IZDOMINIRAO JE: Petrušev igrač meseca u ABA ligi! (VIDEO)

Petrušev je u oktobru prosečno postizao 21 poen, uz 7,4 skoka i 1,4 blokadu po utakmici, uz indeks korisnosti od 22,8 poena

Objavljeno:

Košarkaš Mega SoccerBeta Filip Petrušev proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u oktobru.

Tokom oktobra Mega je pobedila u tri od pet utakmica u ABA ligi, a Petrušev je bio najefikasniji igrač beogradske ekipe, kao i igrač sa najvećim brojem indeksnih poena, navodi se na sajtu regionalnog takmičenja.

Petrušev je u oktobru prosečno postizao 21 poen, uz 7,4 skoka i 1,4 blokadu po utakmici, uz indeks korisnosti od 22,8 poena.

- Nisam znao šta da očekujem uoči početka sezone. Ovo je prvi put da igram za neki profesionalni tim i nisam znao kako će to izgledati. Znao sam da će mi biti pružena prilika da pokažem šta znam. Možda je početak sezone bolji nego što sam se nadao, ali veorvao sam u svoj rad i talenat - rekao je Petrušev za sajt ABA lige.

- Za sada je sve dobro, ekipa ima samopouzdanja, pogotovo posle priprema, kada smo se bolje upoznali. Nismo znali šta možemo sa tim, ali za sada smo zadovoljni svojim igrama, iako ima još prostora za napredak - dodao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.