TRAGEDIJA! PREMINUO ČLAN MORNARA! Juče je trener Pavićević plakao zbog zaraženih, a sad je stigla užasna vest!
Foto: Printscreen/Twitter

tuga

TRAGEDIJA! PREMINUO ČLAN MORNARA! Juče je trener Pavićević plakao zbog zaraženih, a sad je stigla užasna vest!

Velika žalost u Mornaru

Objavljeno:

Tužne vesti i velika žalost u Mornaru i celom Baru! Ekonom kluba Luka Macanović je preminuo.

Vest o smrti je potvrdio barski klub koji se putem društvenih mreža oprostio od svog dugogodišnjeg člana i zaposlenog.

- S tugom obaveštavamo košarkašku javnost, naše navijače i sve prijatelje kluba da je danas u barskoj bolnici preminuo Luka Macanović. Bio je ekonom Mornara ali i naš vedri duh „zadužen“ za dobru atmosferu, kojeg su svi u klubu voleli i poštovali. Luka, zauvek ćeš ostati u našim srcima! U svakoj našoj pobedi bio je i tvoj trag, u svim našim budućim uspesima živeće uspomena na tebe - saopštio je Mornar.

Nije navedeno od čega je Macanović preminuo, ali da se naslutiti da je uzrok smrti koronavirus o čemu je prethodna dva dana pričao kroz suze trener Barana Mihailo Pavićević.

On je u sredu uveče posle pobede protiv Budućnosti trojkom u poslednjoj sekundi zaplakao pred kamerama, jer je Mornar razorio Covid-19 i da osim brojnih zaraženih igrača, inficirani su i drugi članovi kluba i nalaze se u bolnici, a među njima je i njegov rođeni brat Đorđije, koji je predsednik kluba.

- Kakva utakmica! Želim da čestitam mojim igračima. Ova pobeda je za našeg predsednika koji je u bolnici, za našeg tim menadžera koji je u bolnici, za sve naše povređene momke! - Želeo bih da čestitam mojim igračima jer su ostavili srce na terenu. Pobeda u poslednjoj sekundi, velika pobeda koja će nam, nadam se, mnogo pomoći u nastavku sezone - rekao je Mihailo Pavićević i zaplakao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.