TRENER MORNARA NA IVICI SUZA PRED MEČ EVROKUPA: Neki članovi se bore za život, priča o košarci je besmislena!
Foto: Printscreen/Youtube/KK Mornar Bar

teško mu je

TRENER MORNARA NA IVICI SUZA PRED MEČ EVROKUPA: Neki članovi se bore za život, priča o košarci je besmislena!

Mihailo Pavićević pričao je o teškoj situaciji u klubu s obzirom i na veliki broj igrača zaraženih koronavirusom

Objavljeno:

Trener Mornara Mihailo Pavićević pred utakmicu 5. kola Evrokupa protiv Budućnosti je govorio o teškom momentu u kom se našao tim iz Bara.

Naime, Mornar ima veliki broj igrača zaraženih koronavirusom, ali za sada ima dovoljan broj raspoloživih košarkaša, pa zadovoljava zdravstveni protokol.

Međutim, za pripremu meča je Pavićeviću teško da govori, jer je za sve zaposlene u klubu dosta emotivna situacija.

Takvo je i bilo njegovo izlaganje pred duel koji je zakazan za sredu od 19 časova, a on se jedva suzdržavao da ne zaplače.

- Moram da kažem da mi je, pre svega iz porodičnih razloga, a ni kao treneru, u ovom trenutku mi nije lako da govorim o košarci. Nažalost, situacija je da ne kažem alarmantna, ali nije dobra uopšte. Kao trener, ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego brojim koliko igrača imam na treningu i ko će sledeći biti pozitivan - rekao je Pavićević i dodao:

- Teško je nešto reći o utakmici. Budućnost je apsolutni favorit, ima sjajan tim, igraju odlično. Do pre sedam dana i mi smo izgledali odlično i sećate se, bio sam ponosan igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u situaciju u kojoj smo se našli. Ni malo nije lako. Još ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti u sredu. Za sada sigurno bez četvorice glavnih igrača. Nadamo se da će se na tome završiti, da ćemo se vratiti normalnom radu, ali... To 'ali' je veoma naglašeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.