ZVEZDA PORAŽENA U PIONIRU: Žalgiris posle drame u finišu ostvario treću pobedu u Evroligi!
Foto: crvenazvezdakk

evroliga, 3. kolo

ZVEZDA PORAŽENA U PIONIRU: Žalgiris posle drame u finišu ostvario treću pobedu u Evroligi!

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog".

Objavljeno: 21:21h

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su Žalgirisa u okviru 3. kola Evrolige - 73:63.

Izabranici Saše Obradovića su imali priliku da nastave seriju pobeda, na noge im je došao litvanski gigant, ali u dramatičnom završetku su gosti odneli pobedu.

Lojd je bio najefikasniji u taboru domaćina sa 19 poena, Davidovac je postigao 11. Lekavičijus je ubacio 16, dok je Lovernj bio dobar sa 12 koševa u ekipi Žalgirisa.

Srpski šampion ulazi u jak ritam utakmica, pošto je ove nedelje na programu duplo kolo Evrolige, a gostovanje ASVEL-u očekuje ih već u četvrtak.

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog".

III ČETVRTINA:

Zaigrala je Zvezda ponovo onako kako zna. Davidovac je sjajno ušao u treću deonicu i svojim poenima poremetio gostujuću ekipu. Crveno-beli su ponovo došli do prednosti, ali u finišu četvrtine, Žalgiris ipak dolazi do novog vođstva i rezultatom 62:60 ulaze u poslednji deo meča.

1 / 13 Foto: crvenazvezdakk

II ČETVRTINA:

Poluvreme u Beogradu - Žalgiris je preokrenuo i vodi rezultatom 39:33. Opustili se izabranici Saše Obradovića u drugoj deonici i dopustili rivalu da igra svoju igru. Lojd je sa 10 poena najefikasniji u taboru domaćina, dok je Lekavičijus sa 9 najraspoloženiji u protivničkom sastavu.

I ČETVRTINA:

Crveno-beli imaju prednost od 22:19 na isteku prve deonice. Lojd je ponovo raspoložen i predvodi igru domaćeg tima sa 5 poena, koliko ima i Hol. Na drugoj strani, Lekavičijus je sa 9 koševa najefikasniji.

19.00 - Počela je utakmica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.