NIJE LOJD, NEGO LORD: Zvezda zgazila Baskoniju u Pioniru, a pravi šou na parketu je imao crveno-beli Amerikanac!
Foto: crvenazvezdakk

evroliga, 2. kolo

NIJE LOJD, NEGO LORD: Zvezda zgazila Baskoniju u Pioniru, a pravi šou na parketu je imao crveno-beli Amerikanac!

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Crvena zvezda je ostvarila prvu pobedu u Evroligi!

Ekipa Saše Obradovića je u praznoj Hali Pionir savladala Baskoniju ubedljivim rezultatom 90:73

Crveno-beli su od samog starta imali prednost, zahvaljujući odličnom početku meča, gde su se istakli Lojd i Volden. U nastavku se pridružio i Simonović koji je sa tri uzastopne trojke postavio razliku na velikih +15, a srpski šampion nije dozvolio protivniku da mu se primakne do kraja meča.

foto: crvenazvezdakk

Na kraju, prilično velika razlika na semaforu u korist Crvene zvezde, koja je uspešno prebolela početni poraz od Fenerbahčea prošle nedelje.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Lojd sa čak 30 poena, dok je kod gostiju najraspoloženiji bio Giedraitis sa 26 poena.

Marko Simonović je ubacio 16 poena, od čega čak 4 trojke.

foto: crvenazvezdakk

Naredni meč Zvezda igra protiv Žagirisa ponovo u Beogradu, dok će Baskonija odigrati svoju utakmicu na svom parketu protiv Zenita.

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog"

III ČETVRTINA

Ubedljiva prednost crveno-belih nakon trećeg perioda - 65:49. Odlično su odigrali košarkaši beogradskog kluba ovu deonicu i na krilima tri uzastopne trojke Marka Simonovića stigli do velikih + 16. Ostalo je da izdrže još deset minuta i izabranici Saše Obradovića će upisati prvi trijumf u ovogodišnjoj Evroligi.

1 / 11 Foto: crvenazvezdakk

II ČETVRTINA

Gotovo je prvo poluvreme u Hali Pionir. Baskonija je smanjila razliku crveno-belih i sada beogradski tim ima prednost od 36:31. Volden i Lojd predvode ekipu Saše Obradovića u ovom meču, dok je na drugoj strani Polonara najefikasniji pojedinac španskog tima.

I ČETVRTINA

Crveno-beli imaju prednost nakon prve deonice i vode sa 23:16. Lojd je najefikasniji u taboru srpskog šampiona sa 5 poena, a čak osmorica košarkaša su se upisala u strelce.

19:00 - Utakmica je počela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.