JOKIĆ POSLE PORAZA OD LEJKERSA: Kada damo koš, moramo da se vratimo nazad! (VIDEO)
Jokić protiv Lejkersa, Foto: EPA/Erik S Lesser

ZAR SE TO NE UČI U JUNIORIMA?

JOKIĆ POSLE PORAZA OD LEJKERSA: Kada damo koš, moramo da se vratimo nazad! (VIDEO)

- Mislim da kolektivno možemo bolje na skoku i da sa druge strane nađemo igrača koji je otvoren na šutu - rekao je

Objavljeno: 09:31h

Posle poraza od Los Anđeles Lejkersa u prvom meču finalne serije Zapadne konferencije, Nikola Jokić je rekao da ceo tim Denvera mora da zaigra bolje kolektivno i da je to ključ.

Jokić je u prvom meču protiv Lejkersa imao 21 poen, a njegovu minutažu je bitno skratila činjenica da je imao tri lične greške pre poluvremnena. Najbolji igrač Denvera kasnije u poslednjoj četvrtini nije ni igrao uglavnom zato što je meč tada već bio rešen.

- Počeo sam dobro ovu utakmicu, pa sam imao tri faula i izašao sam. Počeo sam treću četvrtinu agresivno, ali moramo bolje kolektivno - kazao je Nikola Jokić koji je apostrofirao i da on i njegovi saigrači moraju brže da se vraćaju u odbranu.

- Kada damo koš, moramo da se vratimo nazad. Napadaju nas iz kontre i moramo da imamo način razmišljanja da se uvek vraćamo nazad, to je prvi korak. Odlično blokiraju i zatvaraju šuteve, napadaju ofanzivni skok i moramo sa time da se nosimo. Mislim da kolektivno možemo bolje na skoku i da sa druge strane nađemo igrača koji je otvoren na šutu.

Jokić je takođe rekao da su centri Lejkersa imali odličnu energiju, kao i da je potrebno da Nagetsi što bolje brane svoj reket.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.