NBA LEGENDA ĆE ZBOG JOKIĆA ZAVRŠITI U BOLNICI: Opsednut sam njime! Taj momak nije dobar za moje zdravlje!
Foto: Printscreen/Youtube/FIRST TAKE

oduševljen

NBA LEGENDA ĆE ZBOG JOKIĆA ZAVRŠITI U BOLNICI: Opsednut sam njime! Taj momak nije dobar za moje zdravlje!

Bivši igrač Nagetsa je poručio da je Srbin dokazao da je bez premca najbolji centar u ligi

Objavljeno:

Ne prestaju da stižu pohvale na račun Nikole Jokića i njegovih fenomenalnih igara u NBA plej-ofu.

Srpski centar je zaludeo celu planetu i definitivno potvrdio da je najbolja "petica" u NBA ligi i da je sigurno među 5 najboljih igrača cele lige.

Istog je mišljenja i Džejlen Rouz, nekadašnji NBA košarkaš, koji je rekao da će zbog centra Denvera završiti u bolnici, koliko ga oduševljavaju njegove igre.

- Postoji jedna stvar u ovoj sedmoj utakmici koji bi me naterala da odmah uzmem terapiju. Da li hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednust ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti - rekao je Rouz i dodao:

- Volim mnogo njegovu igru. Najbolji je centar u NBA u prethodne dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, poput Embida, ali Jokić je taj košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 1-3 drugi put u istom plej-ofu.

Nagetsi su po drugi put u ovom plej-ofu uspeli da se vrate posle zaostatka u seriji 1-3 i u noći između utorka i srede (3h iza ponoći) igraće odlučujući sedmi meč protiv Klipersa za plasman u finale Zapadne konferencije.

U svemu tome briljira Nikola Jokić koji je u poslednjem meču ubacio 34 poena uz 14 skokova i 7 asistencija.

- Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija... Poludistanca, sa jedne noge i ako pobede Kliperse – možda će mi trebati terapija - rekao je nekadašnji igrač Nagetsa.

Da li će Denver opet uspeti da preokrene seriju od 1:3? Bilo bi to pravo čudo, a saznaćemo večeras od 03.00, kad Klipersi i Nagetsi igraju sedmu utakmicu polufinalne serije na Zapadu. Tim iz Los Anđelesa je favorit s kvotom 1,35, dok je kvota na pobedu tima Nikole Jokića čak 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Klipers - Denver.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.