MILICA DABOVIĆ SKUPLJA NOVAC U ZEMUNU: Uzela je kutiju i krenula da prilazi ljudima!
Foto: Instagram

BRAVO!

MILICA DABOVIĆ SKUPLJA NOVAC U ZEMUNU: Uzela je kutiju i krenula da prilazi ljudima!

Milica Dabović, koja je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojila Evropsko prvenstvo 2015, a godinu dana kasnije i srebro na Olimpijskim igrama u Rio de žaneiru, četvorostruki je prvak Srbije i dvaput šampion Jadranske lige

Objavljeno: 15:48h

Milica Dabović je i bravurama i tetovažama privlačila pažnju, potom i javnim nastupima u kojima je bez dlake na jeziku prilično oštro govorila o nekadašnjim saigračicama i selektorki, a onda je mnoge šokiralo kada je rešila da prodaje polovnu garedrobu putem Instagrama i od toga se izdržava.

Međutim, priča koja je pred vama nije o njoj kao "neobičnoj zvezdi košarke koja se sada, jelte, bavi nečim drugim", već o jednom njenom gestu koji mnogo toga govori - skupljanju novca za malu Lanu.

Evo šta se tada desilo, po rečima Suzane Miličić koja je bila akter ove priče:

- Pomažem drugariji koja organizuje prikupljanje novca za malu Lanu Jovanović (808 na 3030). Radile smo humanitarni bazar na keju u Zemunu. Uglavnom, dođe Milica Dabović, upozna se s nama, uzme jednu kutiju sa Laninim posterom i zapiči po keju da ljude animira da ubace novčiće - otkrila je ona.

foto: Instagram

Tome je dodala i sledeće:

- Stavi svog klinca na krkače, prinosi kutiju ljudima, priča o Lani, govori hajde treba mi 100 dinara, 50 dinara za Lanu... Moram reći da me baš oduševila ta spremnost na akciju. Nije lako raditi to, da znate i ne može svako...

Milica Dabović, koja je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojila Evropsko prvenstvo 2015, a godinu dana kasnije i srebro na Olimpijskim igrama u Rio de žaneiru, četvorostruki je prvak Srbije i dvaput šampion Jadranske lige.

(Espreso.co.rs / izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.