DONČIĆ: Neću da imam posla s takvim tipovima! MORIS: Sudije ga štite jer je buduća zvezda!
Foto: EPA/John G Mabanglo

prepucavanje se nastavilo

DONČIĆ: Neću da imam posla s takvim tipovima! MORIS: Sudije ga štite jer je buduća zvezda!

Dvojica aktera kontroverznog trenutka su dali svoje viđenje situacije

Objavljeno:

Dalas je izgubio seriju u plej-ofu od Klipersa, ali jedna od glavnih tema poslednjeg meča u seriji jeste nesportski potez Markus Morisa koji je namernu žestoko udario Luku Dončića.

Nije bilo nikakve dileme da je igrač Klipersa hteo da namernu udari, pa čak i povredi jednog od najboljih igrača lige. Inače, to je bio samo nastavak Morisovih ataka na mladog Slovenca, jer nije birao sredstva kako bi ga zaustavio.

U prethodnom meču mu je namerno stao na stopalo i tom prilikom mu izuo patiku, a mogla je da nastrada i Dončićeva Ahilova tetiva.

- Bio je to užasan potez... Stvarno sam se nadao da ono u prethodnom meču nije bilo namerno, ali kada pogledam to i faul na večerašnjoj utakmici, znate šta mislim. Ne želim da se bavim takvom vrstom igrača - poručio je Dončić posle meča na pitanje o brutalnom faulu koji je pretrpeo.

S druge strane Moris ima svoju stranu priče.

- Sudije su morale da donesu takvu odluku. On će biti lice cele lige. Imao sam to u glavi. Već neko vreme sam tu i znam kako stvari funkcionišu. Ja sam odrastao čovek i držim do sebe - poručio je Moris bez ikakve trunke kajanja za onim što je uradio.

U njegovu zaštitu skočio je i trener Dok Rivers.

- Isključen je samo zbog toga jer je Markus. Mislim da je išao na loptu, njegova ruka je išla ka lopti, ovakve stvari se dešavaju svaki dan - rekao je trener Klipersa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.