DONČIĆ NIJE MOGAO SAM I OVOG PUTA: Kavai razbio nade Bobijevog Dalasa u plej-ofu!
Foto: EPA/John G Mabanglo

NBA

DONČIĆ NIJE MOGAO SAM I OVOG PUTA: Kavai razbio nade Bobijevog Dalasa u plej-ofu!

Maveriksi su doživeli poraz u šestom meču i izgubili celu seriju

Objavljeno: 08:42h

Na veliku žalost ljubitelja NBA lige u Srbiji Dalas je eliminisan u prvoj rundi plej-ofa od Klipersa porazom 111:97, čime je tim iz Los Anđelesa stigao do nedostižnih 4-2 u seriji.

Nije Luka Dončić mogao sam protiv tima koji važi za pretendenta na titulu i koji je igrao u punom sastavu dok je Maveriksima nedostajao pre svih Kristaps Porzingis za koga je sezona bila završena ranije zbog povrede.

Pokušavao je i vukao ekipu mladi Slovenac celo prvo poluvreme dok su Mavsi držali priključak, da bi se potom Klipersi odlepili, ali onda je Dončić potegao poslednje atome snage za poslednji nalet, došao je Dalas do -6, ali više nije mogao.

Preuzeo je na drugoj strani stvar u svoje ruke Kavai Lenard i rešio ovu uzbudljivu seriju.

Luka je meč završio sa 38 poena uz po 9 skokova i asistencija, ali podrška saigrača je bila prilično slaba, pošto je drugi najefikasniji bio Fini-Smit sa 16 poena. Naš Boban Marjanović je meč završio sa 8 poena i onim sprečavanjem Dončića da se pobije sa Morisom i zaradi isključenje.

Kod Klipersa, istupio je lider Kavaj Lenard sa 33 poena, po 15 su dodali Zubac i Džordž, 14 Redži Džekson što je bilo dovoljno za trijumf i plasman u polufinale, gde čekaju boljeg iz serije Denver - Juta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.