JOKIĆ POJMA NEMA KAKO JE DENVER POBEDIO JUTU: Iskreno, ni sam ne znam tačno šta smo radili!
Nikola Jokić, Foto: Printscreen

CAR

JOKIĆ POJMA NEMA KAKO JE DENVER POBEDIO JUTU: Iskreno, ni sam ne znam tačno šta smo radili!

Nova fantastična izjava srpskog plejmejkera među centrima koji je uspeo da smanji u seriji sa Džezerima na 2:3

Objavljeno: 10:36h

Srpski centar iz redova Denver Nagetsa Nikola Jokić oglasio se posle veoma bitne pobede nad Juta Džezom u petoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije u NBA plej-ofu.

On je u prvoj četvrtini pogodio 8/8 šuteva, uz 5/5 sa linije za tri.

- Samo smo bili malo čvršći nego inače. Nije bilo lako, dali smo im drugačije šuteve. Da budem iskren ne znam tačno ni šta smo radili, nekad smo bili malo agresivniji, a nekad smo pomagali jedni drugima. Kad imate takvu energiju gde se igrači pomažu, onda će neko biti tu da vam pomogne, pa su energija i Džamal danas rešili - rekao je Jokić posle meča.

Jokić i saigrači
Jokić i saigrači foto: EPA

Juta je u drugom poluvremenu, ubrzo po početku treće četvrtine došla do prednosti 71:56, uprkos činjenici da je Jokić u prvoj bio nepogrešiv iz igre 8/8.

- Mislim da nam je cilj bio da spustimo ispod deset razlike i posle drugog tajm-auta na dva i po minuta pre kraja treće, a na kraju je bilo šest ili četiri razlike za njih, tesna utakmica. Igrali smo više takvih mečeva. A kad je tako imate šansu da pobedite, ali vam treba fokus, zaustavite tri napada ili slično, mi smo to uradili i dobili utakmicu - objasnio je Jokić.

Posle dva teška i ubedljiva poraza u drugoj i trećoj utakmici serije, Denver je odigrao jednu na posed zaostatka u četvrtoj. Ta je jednako teško pala igračima za koje je Majk Meloun imao samo jednu poruku.

- Kad smo završili četvrtu utakmicu, momci jesu bili malo neraspoloženi, ali nismo mislili "oh, sad moramo da pobedimo tri zaredom". Samo da dobijemo sledeću. To je i trenerova poruka bila: pobedite sledeću - kaže Jokić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.