10 GODINA JE PROŠLO KAO TREN: Branko Lazić nakon decenije u klubu ima nešto da poruči!
Foto: Starsport©

jubilej

10 GODINA JE PROŠLO KAO TREN: Branko Lazić nakon decenije u klubu ima nešto da poruči!

Ciljevi Crvene zvezde su poznati

Objavljeno:

Kapiten KK Crvena zvezda, Branko Lazić, u predstojećoj sezoni obeležiće tačno jednu deceniju od kada je stigao na Mali Kalemegdan iz FMP-a.

– Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi deluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već 10. godinu zajedno. Ove sezone smo za promenu došli na pripreme na Kopaonik gde su uslovi fenomenalni, sve mere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone - rekao je Lazić za klupski sajt.

U odnosu na prethodne sezone nema mnogo toga različitog.

– Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije sa virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijatljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu.

foto: Starsport©

Ciljevi Crvene zvezde su poznati.

– Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo. Za sada je sve sjajno, još uvek smo u fazi upoznavanja sa novim trenerom, ali ovaj period koji smo proveli zajedno je zaista fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav Zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde - zaključio je kapiten crveno-belih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.