Nekad Kića i Praja, Divac i Paspalj, Đorđević i Danilović - a sad Zagorac i Jaramaz...
Jaramaz i Zagorac sa leve i desne strane, Foto: Starsport©

MOGU LI DA DOSTIGNU TE VISINE?

Nekad Kića i Praja, Divac i Paspalj, Đorđević i Danilović - a sad Zagorac i Jaramaz...

Šta o ovom poređenju ima da kaže prvotimac Partizana Rade Zagorac pročitajte u narednim redovima

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da se uželeo kolektivnog treninga i da je psihološka prednost to što je tim crno-belih ostao u skoro nepromenjenom sastavu. Mnogi predviđaju da će baš on sa Jaramazom činiti tandem kao što su to nekada bili Kića i Praja, Divac i Paspalj, Đorđević i Danilović i mnogih drugih.

- Verujem da u ovom trenutku nismo u toj grupi ljudi. To su sve imena koja su zadužila crno-beli dres. Mislim da imamo potencijal da to postanemo. Svi ti ljudi su svoja imena gradili kroz timske uspehe. Jare i ja se poznajemo jako, jako dugo, savršeno sam upoznat sa njegovim potencijalom, a verujem da ga i ja imam. Nadam se da i nas dvojica možemo da dođemo na taj nivo - rekao je Zagorac za TV Partizan.

Ako ne bude novih odlaganja, još oko mesec i po dana nas čeka do početka sezone. Prednosti Partizana se znaju, a njih ističe i Zagorac.

- Ogromna je prednost osećaj pripadnosti klubu i ovim momcima, koji se ponavlja već treću sezonu. Pred novu sezonu, kada se završi letnji odmor i približavaju se obaveze, svi imamo problem, kao deca koja kreću u školu, da iz, uslovno rečeno slobode, ulaziš u obaveze. Mi tu problematiku nemamo, dolazimo na mesto koje nam je drago, koje poznajemo, sa poznatim ljudima i te stvari su sigurno prednost u građenju dobre atmosfere - rekao je Zagorac.

Bonus video:

(Еspreso.rs/TV Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.