IZVEŠTAJ O ZVEZDINOM DUGU JE IZAŠAO, ŠTA JE S PARTIZANOVIM? Nastao je problem...
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

GROBARI ĆE JOŠ DA ČEKAJU

IZVEŠTAJ O ZVEZDINOM DUGU JE IZAŠAO, ŠTA JE S PARTIZANOVIM? Nastao je problem...

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je u prethodnim intervjuima bio zadovoljan poslovanjem crno-belih

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan je dostavio finansijski izveštaj APR-u 4. avgusta, što je bio poslednji dan zakonski predviđenog roka.

Međutim, utvrđeni su nedostaci, objavila je agencija za privredne registre, tako da će Grobari morati još malo da sačekaju na svoj izveštaj.

- Finansijski podaci prikazani u Odluci o raspodeli dobiti ili pokriću gubitka ne odgovaraju podacima iz obrazaca redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja. U bilansu stanja ne postoji dovoljno dobiti prethodne godine kojim bi se pokrio ostvareni gubitak - navodi se u saopštenju APR-a.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je u prethodnim intervjuima bio zadovoljan poslovanjem crno-belih.

- Mi smo za 1.100.000 evra otkupili oko 2.700.000 evra duga. Retko je kome to jasno. Struktura duga je podeljena na igrače, banku i ostale poverioce. Došli smo u situaciju da tužimo bankuz koja sada nama duguje 181.000.000 dinara. Potraživanja igrača i trenera od 3.400.000 evra sveli smo na 1.700.000 evra pregovorima i ostalo je da platimo još 600.000 evra. Tako smo ukupno na razne načine smanjili ukupan dug za 4.200.000 evra. Mi nismo koristili raznrazne trikove kako bi izigrali poverioce, isplatilo nam se što smo otvoreno razgovarali. Povratili smo ugled kod partizanovaca - rekao je prošle godine Mijailović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.