EMOTIVNI SIMONOVIĆ: Hvala Saletu...
Marko Simonović, Foto: KK Crvena zvezda

ZNA KOME DUGUJE NAJVIŠE

EMOTIVNI SIMONOVIĆ: Hvala Saletu...

Marko Simonović je svestan da će naredna sezona biti potpuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje u njegovoj prebogatoj karijeri

Objavljeno:

KK Crvena zvezda već šest dana na Kopaoniku vredno treniraju u cilju da se što bolje pripreme za narednu sezonu koja će nositi puno izazova.

Crveno-beli su pred sobom postavili visoke ciljeve, na šta ih obavezuje grb koji nose. Kako je igrati za klub sa takvom tradicijom i velikom bazom navijača najbolje znaju iskusni igrači koji iza sebe imaju pozamašan broj sezona u Crvenoj zvezdi.

Jedan od njih je povratnik Marko Simonović. Trofejni prvotimac sa prebogatim klupskim i reprezentativnim iskustvom. Kako i sam ističe, Simonović se vratio u voljeni klub i to sa nešto drugačijom ulogom nego do sada.

- Radujem se što je sezona konačno počela i što smo se svi okupili. Srećan sam što smo svi na broju, hvala bogu svi zdravi i orni da radimo i pripremamo za najteže izazove. Srećan sam što sam se vratio u klub treći put, peta godina sve ukupno. Kada sam odlazio rekao sam da je Crvena zvezda veliki klub koji iz godine u godinu raste i stvarno je tako. Svih ovih godina unazad, iz dana u dan i iz godinu u godinu klub raste i stvarno je dosegao sjajan ligaški međunarodni nivo. Čestitam svima na tome, svim zaposlenima u klubu, naravno i svim igračima i trenerima jer da nije bilo njih i nas u prethodnom periodu ne bi ni toga bilo. Nadam se da ćemo nastaviti istim tempom i Crvenu zvezdu reprezentovati na najbolji mogući način - istakao je Simonović, a potom govorio o ambicijama za narednu sezonu:

- Što se mene lično tiče, dosta smo pričali Sale i ja. Hvala mu zaista na ukazanom poverenju i što mi je dao šansu da još jednom zaigram za svoj voljeni tim. Mislim da nas očekuje izuzetno teška sezona i činjenica je da će moja uloga biti da pomognem ekipi, svim igračima i novajlijama da se što pre uklope i shvate šta je Crvena zvezda, kao i to šta znači igrati za Crvenu zvezdu, a to verujte nije ni malo lak posao. Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svesni i živimo sa tim - rekao je sjajni trojkaš.

Marko Simonović je svestan da će naredna sezona biti potpuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje u njegovoj prebogatoj karijeri.

- Sezona će biti jako teška. Nadam se pre svega da ćemo svi biti zdravi i tu ne mislim samo na igrače, stručni štab u kod nas u klubu već mislim generalno na celu Evropu i svet globalno. Želim svima da budu zdravi i da se sve ovo što pre završi. Mi se pripremamo za sezonu prema normalnom rasporedu koji imamo pred sobom i nadam se da ćemo tako igrati. Činjenica je da će biti drugačije. U svakom slučaju to su novi izazovi i svako od nas mora da bude po mom mišljenju dodatno fokusiran na te stvari, bude dodatno motivisan i spreman da podnese dodatnu žrtvu da da doprinos ekipi. Naši ciljevi ostaju isti, želimo da osvojimo tri trofeja u domaćim takmičenjima i da budemo što konkurentniji u Evroligi. Nadam se da ćemo to i uspeti i da ćemo pre svega ostati zdravi - rekao je Simonović, a potom poslao poruku navijačima:

’’Hvala vam na podršci i na ljubavi koju nam šaljete i dajete svakodnevno. Nadam se da ćemo sve to opravdati’’, zaključio je iskusni prvotimac Crvene zvezde mts.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.