KAO ŠTO SMO NAJAVILI: Potpisao Milenko Tepić!
Milenko Tepić, Foto: Starsport©

VELIKA VEST

KAO ŠTO SMO NAJAVILI: Potpisao Milenko Tepić!

Tepić je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama, a sa prvim timom Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj

Objavljeno:

Košarkaški klub Mega Bemaks potvrdio je da je novi igrač tog kluba bivši srpski reprezentativac Milenko Tepić.

- Jako mi je drago što sam ponovo u Beogradu i što sam postao član Mege. Iako je Mega klub koji razvija mlade igrače, u razgovoru sa klubom i trenerom Vladimirom Jovanovićem sam uvideo da mogu da pronadjem svoje igračko mesto i ulogu, koja je na neki način i mentorska - rekao je Tepić, prenosi klub.

- Daću sve od sebe da tim mladim momcima pomognem da stasaju u dobre igrače i ispune svoj potencijal, a da to urade praveći što je moguće bolje rezultate. Unapred se radujem novoj sezoni - dodao je on.

Tepić i Bogdanović ispred Lovernja i Gagija Milosavljevića
Tepić i Bogdanović ispred Lovernja i Gagija Milosavljevića foto: Saša Pavlić Koky

Tepić (33) će se, kako se navodi, uskoro priključiti treninzima ekipe trenera Vladimira Jovanovića.

Milenko Tepić je u bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi, Vareze dok je prošlu godinu završio u Iraklisu.

Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine uz dve titule u Grčkoj, dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća.

Tepić je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama, a sa prvim timom Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.