"NOĆNA MORA" U HUMSKOJ ULICI: Partizan sanja "ubicu" koji uništava rivale!
Foto: Printscreen/Youtube/remendous Upside

To je rešenje za centra

"NOĆNA MORA" U HUMSKOJ ULICI: Partizan sanja "ubicu" koji uništava rivale!

Ipak, on planira da pre svega izađe na NBA draft ove godine

Objavljeno:

Tišina je vladala u Partizanu u prethodnom periodu što se tiče novih pojačanja, ali izgleda da je došlo vreme da se ona prekine.

Nije nikakva tajna da crno-beli traže igrača na poziciji centra, a izgleda da su pronašli rešenje za taj "problem".

Za razliku od nekih drugih klubova, osvajač Kupa Radivoja Koraća se u potrazi za novim igračem okrenuo koledž košarci, s obzirom da je prethodnih godina odlično pogađao npr. s Džokom Lendejlom i Vilijams-Gosom koje je doveo direktno iz NCAA.

Tako i sada gledaju u tom pravcu i za okom im je zapala "Noćna mora". Naravno, to mu je nadimak, a pravo ime mu je Nejton Najt, piše "Telegraf".

Reč je o petici sa koledža Vilijam i Meri koji, kao što mu i nadimak kaže, predstavlja neodbranjivu napast za svoje protivnike.

On je prošle sezone imao izvanrednu statisku: 20,7 poena, 10,5 skokova, 1,5 blokada po utakmici, a godinu ranije je bio na jako sličnom nivou: 21 poen i 8,6 skokova, što jasno govori da Najt nije „hit za jedno leto“.

Ipak, za sada se očekuje da Najt izađe najpre na NBA draft, a Partizan će probati da ga ubedi da seniorsku karijeru počne u Evropi baš kao što je to svojevremeno učinio sa pomenutim Vilijams Gosom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.