RIKI RUBIO OD SAD VISI U SOBI BOBIJA MARJANOVIĆA: Zalepio ga Srbin na poster! Dalas izgubio i ušao u plej-of!
Foto: Printscreen/Youtube/Chaz NBA

NBA

RIKI RUBIO OD SAD VISI U SOBI BOBIJA MARJANOVIĆA: Zalepio ga Srbin na poster! Dalas izgubio i ušao u plej-of!

Uprkos porazu u redovima Maveriksa su imali razloga za zadovoljstvo

Objavljeno:

Kao što se nisu radovali Bogdan i Bjelica, tako se ni Boban Marjanović nije radovao pobedi svog Dalasa u duelu sa Finiksom, ali se ipak radovao obezbeđivanju mesta u plej-ofu.

Maveriksi su poraženi od Sansa 117:115, iako su imali čak dva napada za produžetak ili pobedu. Prvo je promašio Porzingis, a onda i Hardavej Džunior trojku u poslednjoj sekundi.

Ipak, bez obzira na ovaj neuspeh Mavsi mogu da se raduju, jer zahvaljujući pobedi San Antonija nad Memfisom, obezbedili su sigurno mesto u doigravanju.

Utakmica će se pamtiti i po duelu "Davida i Golijata" koji je ovog puta pripao višem i snažnijem Golijatu. Uloga Golijata je u ovoj situaciji pripala našem Bobanu Marjanoviću, a David je bio Riki Rubio.

Pokušao je Španac da uradi ono što ne bi pošlo za rukom ni daleko višim i snažnijim igračima od njega, a to je da zaustavi zakucavanje 222 centimetra visokog gorostasa iz Srbije i uspeo je samo da završi na njegovom "posteru" i verovatno "hajlajtsima" ovog meča u celom svetu.

Kad smo već kod Bobija on je meč završio sa 8 poena i 3 skoka za nešto više od šest minuta na terenu.

Luka Dončić je bio najefikasniji akter meča sa 40 poena, 8 skokova i 11 asistencija, dok je Porzingis postigao 30 poena i imao 8 uhvaćenih lopti.

U ekipi pobednika iz Arizone prvo ime je bio Devin Buker sa 30 poena, Rubio je dodao 20, a 19 je ubacio Kameron Džonson.

NBA, rezultati:

Bruklin - Vašington 118:110 Boston - Portland 128:124 Memfis - San Antonio 106:108 Orlando - Sakramento 132:116 Hjuston - Milvoki 120:116 Finiks - Dalas 117:115

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.