TROJKA S PREKO POLA TERENA NAJAVILA KATASTROFU KINGSA: Očajna noć za Bogdana i Belog! Teška povreda igrača Medžika!
Foto: EPA/John G Mabanglo

NBA

TROJKA S PREKO POLA TERENA NAJAVILA KATASTROFU KINGSA: Očajna noć za Bogdana i Belog! Teška povreda igrača Medžika!

Na poluvremenu je pitanje pobednika već bilo rešeno

Objavljeno: 08:29h

Sakramento je upisao novi poraz u "restartu" NBA lige u Orlandu i to baš od ekipe koja je nominalno domaćin celog takmičenja, iako se mečevi igraju u kompleksu Diznilenda, takozvanom "mehuru".

Kingsi su doživeli ubedljiv poraz od Medžika 132:116, a da će ovo biti katastrofalna noć za "kraljeve" bilo je jasno već na poluvremenu kada su primili čak 78 poena, što je drugi najbolji učinak Orlanda u istoriji kluba.

Već posle prve četvrtine je krenulo po zlu za ekipu koju bodri cela Srbija kada je u poslednjoj sekundi te deonice Markel Fulc pogodio trojku sa preko pola terena.

Nisu se na ovom meču proslavili ni srpski igrači koji su zajedno šutirali iz igre 5/17. Bogdan Bogdanović je pogodio 4 puta iz 13 šuteva što je bilo dovoljno za 12 poena uz četiri skoka, pet asistencija i jednu ukradenu loptu. Nemanja Bjelica je pogodio samo jednu dvojku i imao 3 skoka i asistenciju.

Ubedljivo najbolji pojedinac meča bio je Nikola Vučević sa 23 poena i 11 skokova, dok je poenterski najefikasniji bio Terens Ros sa 25 poena. Eron Gordon je dodao još 23 za ekipu Orlanda.

Na drugoj strani najefikasniji je bio mladi Heri Džajls sa 23 poena i osam skokova.

Meč je obeležila i nova teška povrede maleroznog Džonatana Ajzaka iz redova Medžika koji je povredio isto koleno zbog koga je već bio pauzirao od februara ove godine.

NBA, rezultati:

Bruklin - Vašington 118:110 Boston - Portland 128:124 Memfis - San Antonio 106:108 Orlando - Sakramento 132:116 Hjuston - Milvoki 120:116 Finiks - Dalas 117:115

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.