DŽA UGASIO VRELINU MAJAMIJA, SRBIN BOLJI OD ŠAMPIONA: Morant i Bruks razbili Hit, Sunce prejako sijalo za Reptorse!
Dža Morant, Foto: Profimedia

NBA, pripremne utakmice

DŽA UGASIO VRELINU MAJAMIJA, SRBIN BOLJI OD ŠAMPIONA: Morant i Bruks razbili Hit, Sunce prejako sijalo za Reptorse!

Do poluvremena su momci iz Tenesija imali +17 (69:52), da bi sve dileme oko pobednika bile rešene tokom trećeg perioda, kad su došli i do +25 (101:76)

Objavljeno:

Memfis Grizlisi su pobedili Majami Hit u pripremnoj utakmici na Floridi sa 128:110.

Furiozno je ekipa Marka Gudurića, koga nema "ni na mapi" odigrala prvu četvrtinu, ubacila 41 poen, i već tad je postalo jasno kako će izgledati ova utakmica.

Do poluvremena su momci iz Tenesija imali +17 (69:52), da bi sve dileme oko pobednika bile rešene tokom trećeg perioda, kad su došli i do +25 (101:76).

Dilon Bruks je bio najefikasniji kod pobednika sa 23 poena, dok je Dža Morant upisao dabl-dabl sa 22 poena i 12 asistencija. I Jonas Valančijunas je bio dvocifren u dve kolone sa po 15 poena i isto toliko skokova.

Džimi Batler je sa druge strane imao 19 poena uz 8 asistencija, dok je Bem Adebajo dodao 16 poena. Slovenac/Srbin Goran Dragić završio je sa 9 poena.

U drugom meču dana, Finiks Sans je bio bolji od aktuelnih šampiona NBA lige sa 117:106.

Najefikasniji su bili Bridžis sa 23, Rubio sa 22 i Džonson sa 19 poena, dok su u poraženom sastavu Sijakam sa 17, Pauel sa 14 i Van Vlit sa 13 bili nedovoljni da se izbegne poraz.

Frenk Kaminski
Frenk Kaminski foto: Filip Plavčić

Kajl Lauri je dodao 11, a dvocifren je sa druge strane bio i potencijalni srpski reprezentativac Frenk Kaminski sa istim brojem poena. Još je košarkaš Toronta Anunobi dao deset.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.