Stanković puca od raspoloženja posle Borca: Prezadovoljan sam kad izađemo svi na svojim nogama!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

SREĆAN!

Stanković puca od raspoloženja posle Borca: Prezadovoljan sam kad izađemo svi na svojim nogama!

- Drago mi je zbog svih što usvajamo i verujemo u ono što radimo. Ima još vremena da to zategnemo, ja sam veliki optimista - istakao je

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je prezadovoljan posle pobede njegovih igrača nad Borcem iz Banjaluke rezultatom 3:0.

- Prezadovoljan sam kad izađemo svi na svojim nogama i kad nema problema. Ipak radimo svi jako i, znaš kako, plašimo se prijateljskih utakmica. Moramo da odradimo normu, istrčimo, ja sam presrećan kad završimo bez ijedne povrede. Bilo bi šteta da neko sada otpadne. Zadovoljan sam, još smo u fazi jakog rada. Vide se ideje, zahtevi, rad. Drago mi je zbog svih što usvajamo i verujemo u ono što radimo. Ima još vremena da to zategnemo, ja sam veliki optimista.

Koliko vas raduje činjenica da ste na četiri utakmice primili samo jedan gol?

- I to veoma čudan. Nema dobrog napada bez dobre odbrane. Mnogo je važno sve to za kvalifikacije za Ligu Evrope. Želim još jednom da se zahvalim celom mom stručnom štabu na lojalnosti, radu. Da se zahvalim i medicinskom bloku, jer se iz maserske sobe nije izlazilo do dugo u noć. I na Divčibarama i u Pazovi smo se osećali kao kod kuće - dodao je Stanković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.