ŠOKANTAN MEČ NIKOLE JOKIĆA: 0 (nula) poena za 23 minuta na terenu, nije hteo uopšte da šutira ka košu!
Foto: Printscreen

NBA, pripreme

ŠOKANTAN MEČ NIKOLE JOKIĆA: 0 (nula) poena za 23 minuta na terenu, nije hteo uopšte da šutira ka košu!

Da li se previše navikao na ulogu organizatora igre?!

Objavljeno: 08:59h

Nikola Jokić nije postigao ni poen u pripremnom meču između Denvera i Orlanda.

Nagetsi su poraženi od ekipe Medžika 114:110 u meču u kome im je prvi put na raspolaganju bio Džamal Marej, ali fanovi NBA lige ne pričaju o njemu, nego o izuzetno lošoj večeri srpskog reprezentativca.

Ovo je bio treći meč Nagetsa u pripremnom periodu za nastavak sezone u NBA, a prvi na kome Jokić nije startovao na poziciji plejmejkera.

Iz nekog razloga Srbin je za ceo meč, odnosno ukupno 23 minuta na terenu, šutnuo samo jednom ka košu protivnika i promašio je. Imao je priliku da se upiše sa linije za slobodna bacanja, ali je promašio oba.

Sve u svemu njegov učinak na utakmici je bio šest skokova, pet asistencija, dve ukradene i čak šest izgubljenih lopti.

Marej je imao 23 poena i po četiri skoka i asistencije, dok je Majk Porter Džunior dodao 19 poena i uhvatio sedam lopti. Tori Kreg je imao 14, Pol Milsap 13, Mejson Plamli 11 poena, dok je još jednom pokazao svoj potencijal Bol Bol sa 11 poena i šest skokova.

U pobedničkom sastavu smo videli deset poena, sedam skokova i četiri asistencije Nikole Vučevića. Geri Klark je bio najefikasniji sa 17 poena, po 15 su imali Džejms Enis i Terens Ros, dok je Džonatan Ajzak, koji je u februaru završio sezonu, dodao 13 poena uz sedam uhvaćenih lopti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.