KAKVA SRAMOTA NBA ZVEZDE: Otišao iz Orlanda zbog sahrane, a uhvaćen kako se provodi u striptiz klubu!
Foto: AP

čeka ga sigurno karantin

KAKVA SRAMOTA NBA ZVEZDE: Otišao iz Orlanda zbog sahrane, a uhvaćen kako se provodi u striptiz klubu!

A možda je na taj način želeo da oda poštu svom dedi?!

Objavljeno:

Lu Vilijams je napravio skandal u SAD i to čim je napustio "mehur" u kompleksu Diznilenda u Orlandu.

Poznato je da igrači smeju da izađu iz kampusa i popularnog "mehura", gde se timovi spremaju za nastavak NBA lige samo u nužnim okolnostima, a igrač Klipersa je napustio ekipu u petak iz privatnih razloga kako je rekao trener Dok Rivers.

Međutim, kasnije se saznalo da je Vilijamsu preminuo deda i da je dobio dozvolu da prisustvuje sahrani Pola Vilijamsa.

Ali, izgleda da "Sweet Lu" je ovaj izlazak iz "mehura" iskoristio ne toliko da žali za gubitkom u porodici, već i zbog ličnog zadovoljstva i uživanja, pa je tako posle sahrane umesto da krene put Orlanda završio u jednom striptiz klubu.

Kako pokazuju snimci igrač Klipersa se zabavljao u provodu sa reperom Džekom Harlouom. Da stvar bude gora, jer em što nije poštovao zabranu kontakta sa ljudima, već je i jedno vreme i bio bez zaštitne maske čime je otvorio sve mogućnosti da se zarazi koronavirusom.

Herlou je krenuo da "gasi požar" – izbrisao je sliku i dao izjavu za TMZ u kojoj je naveo da "slika je slika sa Luom stara i da nema veze sa njegovim napuštanjem 'balona'".

Ipak, to se, otkrili su "detektivi" sa društvenih mreža, ispostavilo kao netačno.

Oni su prepoznali masku Vilijamsa kao masku koju su NBA košarkaši dobili na poklon po ulasku u "balon" u Dizni svetu u Orlandu, koji je počeo pre par nedelja. Takođe ga je razotkrilo to što je di-džej pomenutog kluba takođe uslikao Vilijamsa.

S obzirom na sve ovo, sada je više nego jasno da će Klipersi morati bez njega da počnu nastavak sezone koji kreće 31. jula, jer sigurno je da će Vilijams morati da ide u dvonedeljni obavezni karantin kako bi se sprečilo da zarazi još nekoga u inače "sterilisanom" "Mehuru" u Diznilendu.

Takođe, podsećamo da zbog privatnih razloga su Orlando napustila još dva važna igrača Klipersa, Montrezl Herel i Patrik Beverli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.