FILA DOBILA, SIMONS POGODIO TROJKU: Reptorsi igrali posle 138 dana, Gudurić nije ulazio u igru!
Foto: EPA/CJ Gunther

NBA, pripreme

FILA DOBILA, SIMONS POGODIO TROJKU: Reptorsi igrali posle 138 dana, Gudurić nije ulazio u igru!

Odigrano je još nekoliko pripremnih mečeva za nastavak NBA lige

Objavljeno: 09:51h

Nastavili su NBA timovi u "Mehuru" u Orlandu sa pripremnim mečevima uoči nastavka NBA sezone koja je bila prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Aktuelni šampioni iz Toronta su odigrali prvu utakmicu u kompleksu Diznilenda i to im je bio prvi meč posle 138 dana, a u njemu su savladali Hjuston 94:83.

Najefikasniji u redovima Reptorsa je bio Serž Ibaka sa 18 poena, 15 je postigao ruki Terens Dejvis, dok je Paskal Sijakam dodao 13.

S druge strane, Roketse je predvodio Džejms Harden sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i deset asistencija. Daniel Haus ga je pratio sa 18 poena, dok je Rasel Vestbruk "brojao" do 10.

Meč su igrali i Filadelfija i Memfis, a slavili su Siksersi sa 90:83.

U pobedničkoj ekipi se istakao Tobajas Heris sa 15 poena, Ben Simons 9 od kojih je bila i trojka što je do sada bilo neuobičajeno za njega. Embid je postigao 10.

Kod Grizlisa Jonas Valančijunas je imao 20 poena i 11 skokova, Kajl Anderson je dodao 14 poena, a Džaren Džekson 13. Marko Gudurić nije igrao.

I Oklahoma je upisala trijumf protiv Bostona (98:84) najviše zahvaljujući rolama koje su zabeležili Stiven Adams i Šej Gildžijus-Aleksander koji su meč završili sa po 17 ubačenih poena. Galinari je imao devet.

Enes Kanter je sa 11 poena i 10 skokova bio bolji od ostalih u redovima Seltiksa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.