BOBAN JE NAŠE ORUŽJE I TO MORAMO DA ISKORISTIMO: Trener Dalasa konačno namenio veću ulogu Marjanoviću!
Foto: Printscreen/Youtube/Z. Highlights

najzad

BOBAN JE NAŠE ORUŽJE I TO MORAMO DA ISKORISTIMO: Trener Dalasa konačno namenio veću ulogu Marjanoviću!

Gorostas iz Srbije je još jednom dokazao da je u napadu nezaustavljiva sila

Objavljeno: 19:35h

Zablistao je Boban Marjanović punim sjajem u prvom pripremnom meču Dalasa za nastavak sezone NBA lige koji će biti igran u specifičnim uslovima u Diznilendu, u takozvanom "mehuru".

Srpski centar je dobio veliku minutažu protiv Lejkersa i to je iskoristio na najbolji mogući način završivši meč sa 17 poena i 13 skokova, a dominirao je nad centrima "jezerdžija".

Zato je posle meča jedno od pitanja treneru Maveriksa Riku Karlajlu bilo upućeno hoće li se konačno više osloniti na gorostasa iz Srbije tokom "restarta" lige?

- Dvajt (Pauel) nije igrao na ovom meču, Vili Koli-Stajn još nije došao u Orlando... Boban je i te kako u miksu (da dobije veću ulogu kada se nastavi sezona). Imao je 31 poena i 17 skokova u poslednjoj utakmici pred pauzu, pokazao je šta može. Boban je naše 'oružje' i iskoristićemo prednost koju dobijamo s njim - rekao je trener Dalasa posle utakmice.

Karlajl je svestan da će biti utakmica kada će ekipe s niskom postavom pokušati da napadnu odbranu Dalasa s Marjanovićem terenu.

- Biće nekih duela kada će ta prednost biti izražena i pokušaćemo da je iskoristimo u napadu, a opet i pokrijemo u odbrani - ističe šef struke Maveriksa.

NBA sezona nastavlja se 30. jula.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.