SAŠA OBRADOVIĆ NA TRENINGU PARTIZANA: Dule Vujošević ga trenirao u Zvezdi, a zbog OVE izjave ga poštuju Grobari!
Foto: Starsport©

iz arhive

SAŠA OBRADOVIĆ NA TRENINGU PARTIZANA: Dule Vujošević ga trenirao u Zvezdi, a zbog OVE izjave ga poštuju Grobari!

- Tu su prijateljski i dobri odnosi sa njim, imam mogućnost da dođem i nešto naučim - rekao je 2008. godine sadašnji trener Crvene zvezde.

Objavljeno:

Navikli smo na veliku tenziju između dva naša najveća košarkaška kluba i na konstantnu netrpeljivsot, ali je novinar TV Partizana Vladan Tegeltija izvukao iz arhive izjavu Saše Obradovića, koja pokazuje kako može i treba da izgleda zdrav odnos između Crvene zvezde i Partizana.

Izjava je iz 2008. godine kada je Obradović bio trener Kelna i kada je posetio trening košarkaškog kluba Partizan, kojeg je tada sa klupe trenirao legendarni Duško Vujošević. Zanimljivo, Vujošević je bio trener Obradoviću baš u Crvenoj zvezdi.

Od tada datira njihovo poznanstvo, koje je rezultiralo da te 2008. godine Obradović prisustvuje treningu Partizana, kako bi učio od Duleta Vujoševića.

- Zvezdaš ili partizanovac, sa godinama, počinje da gubi na nekom značaju, bez obzira na to što sam zvezdaš i što sam potekao u Zvezdi, sad imam trenerski razvitak. Ne postoje granice, Zvezda, Partizan, reprezentacija... Za mene je ovo mogućnost da prisustvujem treningu ovako dobrog stručnjaka kao što je Dule. Tu su prijateljski i dobri odnosi sa njim, imam mogućnost da dođem i nešto naučim - rekao je sadašnji trener Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.