ADETOKUMBO NAJAVLJUJE SMEHOTRESNE SCENE U NBA: Igrači će bacati loptu na tribine umesto saigračima!
Foto: AP

kaže da su svi zarđali

ADETOKUMBO NAJAVLJUJE SMEHOTRESNE SCENE U NBA: Igrači će bacati loptu na tribine umesto saigračima!

Grčki košarkaš navodi da će ovo biti najteže osvojena titula u istoriji NBA

Objavljeno:

I dalje aktuelni MVP NBA lige Janis Adetokumbo, govorio je o nastavku sezone, odnosno "restartu" koji će uslediti u drugoj polovini jula posle pauze od 4 meseca zbog pandemije koronavirusa.

Sezona će biti nastavljena 23. jula i to u kompleksu Diznilenda u Orlandu, gde će biti smeštene sve ekipe i biće neuobičajeno pošto će više ličiti na neko turnirsko takmičenje nego na nastavak prvenstva.

- Čuo sam da mnogi pričaju da će se ova sezona posebno pamtiti. Ovo će biti najteže osvojena titula ikada. Igrači su malo "zarđali". Videćete kako će igrači bacati loptu na tribine umesto svojim igračima, biće mnogo izgubljenih lopti. Mislim da će nivo na kojem igramo rasti iz utakmice u utakmicu, kako se budemo prilagođavali i vraćali u formu - rekao je najbolji igrač najbolje ekipe Istoka.

foto: AP

Najvažnije je biti psihički spreman.

- Mislim da će najteže biti ostati psihički stabilan. Biće teško, nećemo moći da vidimo porodicu tri meseca, igraćemo bez navijača, sve to utiče na psihu. Moramo da preguramo ovo. Već se osećam kao šampion iz ovog iskustva. Ko god da osvoji titulu, ceniće se mnogo. Svake godine je sve teže postati šampion. Biće važnije i teže jer se nosimo sa pandemijom i raznim problemima u ovoj zemlji - smatra Janis.

Plan je jasan.

- Želim da budem jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Uradio sam sve da ostanem u najboljoj formi i želim da pomognem timu koji se priprema da krene na ovaj put - zaključio je Adetokumbo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.