Espreso intervju nedelje: Novica Veličković o ostanku u Partizanu, prelasku Kinzija u Zvezdu i zašto ne priča sa Đorđevićem! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

otvoreno o svemu

Espreso intervju nedelje: Novica Veličković o ostanku u Partizanu, prelasku Kinzija u Zvezdu i zašto ne priča sa Đorđevićem! (VIDEO)

Košarkaš Partizana (videćemo da li će to i ostati) bio je gost redakcije Espresa, a sa njim smo napravili jedan veoma zanimljiv intervju
Objavljeno: 22:00h

O KARIJERI U INOSTRANSTVU

Kako komentarišete svoj turbulentan period u Real Madridu?

- Bio sam tada najbolji mladi igrač u Evropi. Sve je krenulo sjajno, a donekle i znam šta je razlog zašto se sve okrenulo. Međutim, o tome neću da pričam. Zahvalan sam Mesini što me je doveo u taj klub, svako ima pravo na svoje mišljenje i svoje odluke.

- Ja sam ponosan na taj deo karijere, jer sam uvek davao maksimum i što je posle toga svaki trener hteo da me zadrži u klubu.

Kakva iskustva nosite iz Nemačke i Turske?

- Pa dobro, to je nešto sasvim drugačije. Meni najviše odgovara način igre u Španiji. U Nemačkoj je to sve amerikanizovano i nisam se najbolje snašao tamo. To je bilo posle povrede. Što se tiče Turske, isto je totalno drugačije. Kod njih više radi emocija, nego znanje.

- Tamo kada imaš rezultat, sve je super. Kada nemaš, sve je drugačije. Što je ok. Ja sam bio tamo godinu i po dana i mogu reći da sam bio zadovoljan.

foto: Fonet

Kako komentarišete prelazak Tarensa Kinzija u Crvenu zvezdu, pošto ste dobri prijatelji?

- Pa dobro, ja smatram da je Tarens veoma dobar momak i veliki radnik, zbog čega smo se i "zgotivili". Kada sam ga upoznao, shvatio sam da je veliki čovek. Prelazak u Crvenu zvezdu je samo njegov odabir i to se samo njega tiče.

- Meni je pričao i da mu je Partizanu bilo super. Sve njegove odluke nisu moja stvar. On, ipak nije iz Srbije, pa da se taj prelazak toliko komentariše.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.