JOKIĆ JE SAZNAO DA IMA KORONU JOŠ PROŠLE NEDELJE: Zašto ta informacija nije objavljena odmah?
Nikola Jokić ima koronavirus, Foto: Starsport©

moglo je da prođe neopaženo

JOKIĆ JE SAZNAO DA IMA KORONU JOŠ PROŠLE NEDELJE: Zašto ta informacija nije objavljena odmah?

Očigledno se Jokić testirao čim se saznalo da je Nikola Janković zaražen i da je već tada dobio rezultat da je pozitivan na koronavirus

Objavljeno: 12:55h

Javnost u Srbiji, ali i drugim delovima sveta ostala je iznenađena, ali ne i toliko šokirana vešću da je i Nikola Jokić još jedan naš sportista koji je zaražen koronavirusom.

Ipak, nismo šokirani i začuđeni s obzirom da je najbolji NBA centar bio prisutan na događaju na kome je makar jedna osoba imala koronavirus za koju pouzdano znamo i sa kojom je bio u kontaktu tada.

Najbolji srpski košarkaš se tada pozdravio i imao blizak kontakt sa Nikolom Jankovićem koji je kao bivši košarkaš Mege bio jedan od učesnika utakmice u čast trenera Dejana Milojevića.

Najverovatnije se tom prilikom i centar Denvera zarazio, ali javnost je to saznala tek u utorak uveče kada je tu informaciju objavio čuveni NBA novinar Adrijan Vojnarovski.

Vojnarovski je otkrio da je srpski centar već nedelju dana u samoizolaciji, što je potvrdio i njegov otac u izjavi za "Nova.rs".

- Dobro smo svi, Nikola je dobro. Prošlo je nedelju dana… To što je imao je prošlo. Nema nikakve simptome, tu je sa nama i sve je u redu - izjavio je Branislav Jokić.

Na osnovu ove njegove izjave pouzdano znamo da je Nikola još pre nedelju dana saznao da je pozitivan na koronavirus, a da je verovatno i imao određene simptome.

Pretpostavljamo da se Jokić testirao čim je saznao da je Nikola Janković sa kojim je bio u kontaktu na revijalnoj utakmici zaražen što je bilo preprošlog ponedeljka, odnosno pre 10 dana.

Znači da je već nedelju dana Jokić znao da je zaražen, ali ta informacija iz nekog razloga nije objavljena, čak ni njegov klub Denver to nije objavio, na šta naravno ima pravo.

Informacija je verovatno procurela u javnost tako što je izuzetno upućeni i povezani Adrijan Vojnarovski to saznao od svojih izvora u Nagetsima i onda to objavio da bi nakon toga to potvrdio i Jokićev otac.

Inače, moglo je da se desi i da se to ne sazna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.