UMRO LEGENDARNI NAVIJAČ: Bio je simbol Juga, a od njega se oprostio i Dino Rađa, iako je igrao za najvećeg rivala!
Dino Rađa se oprostio od Enza Verunice, Foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

Dobro su ga znali u bivšoj Jugoslaviji

UMRO LEGENDARNI NAVIJAČ: Bio je simbol Juga, a od njega se oprostio i Dino Rađa, iako je igrao za najvećeg rivala!

Zadar je ostao bez čoveka koji je bio na neki način njihov zaštitni znak

Objavljeno:

Zadar je i u bivših Jugoslaviji bio veliki klub, jedan od najjačih sa velikom košarkaškom tradicijom, a utakmice košarkaša Zadra nisu mogle proći bez Enza Verunice.

Nažalost, legendarni navijač kluba, bez koga nije mogao da prođe nijedan meč u nekadašnjim Jazinama, a on je bio zaštitno lice južne tribine decenijama.

Vest o njegovoj smrti potvrdio je košarkaški klub Zadar, koji se putem objave na Fejsbuku oprostio od svog vernog navijača.

- Nakon duge i teške bolesti jedan od naših najvećih i najstrastvenijih navijača, Enzi Verunica više nije s nama. Izražavamo duboku sućut obitelji i svim prijateljima - napisali su iz KK Zadar, a ekipa s Mornarice oprostila od ove se zadarske legende uz objavu:

- Ima trenutaka kad riči zapnu u grlu, a uspomene ožive sjećanja koja će ostati zauvik... Velik si, jedan od najvećih... Zauvik će te pamtiti tvoja dica Kalelarge. Počivaj u miru ikono - stoji u emotivnoj objavi koju su stavili na svoj Fejsbuk profil.

Kakva je legenda bio govori i to što se od njega oprostio legendarni Dino Rađa koji je igrao za Jugoplastiku najvećeg lokalnog protivnika Zadra u Dalmaciji.

- Adio legendo. Uđeš u dvoranu punu ka šipak. 3-4 hiljade svita a ti vidiš samo jednog. Očale ka dna od boce, dere se cilo vrime, vriđa suce, beštima, maše rukama i ne prestaje cilu utakmicu. Ja umiren od smija. Pitan koji je ovo. A ne znaš? To ti je Verunica. Najpoznatiji navijač Zadra i još poznatiji ribar. Tako smo se mi družili godinu dana a da nikad kavu nismo popili. Samo san se smija njegovin pizdarijama a on (nadan se) gušta u mojoj igri. Tamo negdi prid ovu usranu 2020-u zove mene Hege i kaze da je Verunica teško bolestan i da bi popija kavu. Nađemo se na pumpi na autoputu. Smijali se uru vrimena. Prepričavali događaje tu godinu dana i dogovorili se da će on doć u prvi red na promociju mog filma a da ću ja doć u njega na specijalni rizot s plodovima mora. I onda se umiša ovi usrani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film. Bolest je bila jača. Zato stari moj večeras u 9 uri ću samo za tebe pustit na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko. Samo mi se nemoj javljat da ne poseren gaće od straja. Počivaj u miru - napisao je Rađa na Instagramu uz zajedničku sliku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.