Zvezda ipak ne dovodi jednog od najvećih evropskih talenata! (VIDEO)
Foto: Espreso

ništa od transfera

Zvezda ipak ne dovodi jednog od najvećih evropskih talenata! (VIDEO)

Zagorac će navodno u ponedeljak odlučiti o tome gde će nastaviti karijeru, ali izgleda da to neće biti na Malom Kalemegdanu
Objavljeno: 17:30h

Zagorac će navodno u ponedeljak odlučiti o tome gde će nastaviti karijeru, ali to neće biti na Malom Kalemegdanu, iako su mu se brojni navijači Zvezde nadali. To su potbvrdili i crveno-beli saopštenjem.

- Obaveštava javnost da pregovori sa košarkašem Mega Leksa Radetom Zagorcem, nisu ni obavljeni, niti su počeli, niti su završeni potpisom ovog igrača za Crvenu zvezdu. Naime, opredeljenje samog igrača je, da nakon NBA drafta ostane u svom sadašnjem klubu, i što pre pronadje put ka NBA ligi. Kako bismo prekinuli sve spekulacije na ovu temu, KK Crvena zvezda Telekom saopštava da ima određena saznanja da je talentovani košarkaš produžio saradnju sa svojim matičnim klubom "Mega Leksom" - navodi se u saopštenju Zvezde.

Talentovani košarkaš je proveo neko vreme sa reprezentacijom Srbije, ali je selektor Aleksandar Đorđević odlučio da ga ne uvrsti među igrače koji će braniti boje naše zemlje na predstojećem kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.