Đorđević doneo odluku: Bez Gudurića i Zagorca u borbama za Rio!
Foto: Dado Đilas

prelomio

Đorđević doneo odluku: Bez Gudurića i Zagorca u borbama za Rio!

Selektor našeg državnog tima, Aleksandar Đorđević za ovaj turnir otpisao je Marka Gudurića i Radeta Zagorca
Objavljeno: 16:33h

- Željni smo i spremni za prvu utakmicu ali i svesni da neće biti lako. Do juče smo se bavili nama, od sada već mislimo na Portoriko. To je ozbiljna ekipa koja je uzela turnir Central Amerike. To je ponosna selekcija koju cenimo, ali koje se na plašimo. Imaju jako brzu spoljnu liniju, brze četvorke. Predvodi ih Barea koji ima 10 godina NBA iskustva, tu je i Arojo dojučerašnji igrač Barselone, ali i Ramos centar od 2.20 koji je snalažljiv i koji zna košarku - rekao je Đorđević.

Prisutne pripadnike medija interesovalo je mišljenje da li se u javnosti stvorila slika da će turnir proći lako i da će Srbija imati lak posao do plasmana u Rio?

- Imam utisak i stalno je tako, iščekivanja su uvek najviša. Svi oni koji nas prate to očekuju, mi imamo veliku odgovornost. Imamo obavezu da odemo u Rio, to je naš san, koji igrači godinama jure, to je i moj san. Bez obzira na ta očekivanja, svesni smo da moramo da idemo korak po korak. To je jedini način na koji možemo da dođemo do cilja. Na nama je da odgovorimo na izazov, da se usresredimo i sručimo ogromnu energiju na parket. Mi idemo sigurni u sebe i idemo da ostvarimo naš rezultat.

Srbiju će na turniru predstavljati: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, Marko Simonović, Stefan Birčević, Nemanja Dangubić, Nikola Kalinić, Stefan Jović, Miroslav Raduljica, Vladimir Štimac i Nikola Jokić.

Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.