JOŠ JEDAN POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU: Sin legende kluba potpisao višegodišnji ugovor sa Zvezdom!
Nikola Topić, Foto: kkcrvenazvezda.rs

crveno-beli nastavljaju s radom

JOŠ JEDAN POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU: Sin legende kluba potpisao višegodišnji ugovor sa Zvezdom!

Nastavio je porodičnu tradiciju

Objavljeno:

Crvena zvezda je potpisala još jedan višegodišnji stipendijski ugovor sa jednim od talenata iz svoje škole, a reč je o Nikoli Topiću, sinu legende kluba Milenka Topića.

Posle Nikole Popovića i Luke Vudragovića, paraf na na ugovor sa crveno-belima stavio je jedan od najtalentovanijih pionira u svom starosnom uzrastu, koji je svoj raskošni talenat već pokazao u dresu crveno-belih u pionirskoj selekciji, nastavio je porodičnu tradiciju.

Milenko Topić
Milenko Topićfoto: Starsport©

Trenutno igra na poziciji beka i krila, odlikuje ga odličan šut i skok. Kadetski je reprezentativac Srbije, visok 195 centimetara. Pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone odličnim igrama u pionirskoj selekciji, a na kupu u Nišu tokom februara kao MVP turnira predvodio je crveno-bele do trofeja sa 22 poena i 8 skokova:

-. Drago mi je da sam nastavio porodičnu tradiciju, zna se da su u mojoj porodici svi veliki Zvezdaši. Sa druge strane, želim da gradim svoj put u Crvenoj zvezdi i ostavim trag kao Nikola Topić. Moraću puno da radim i da napredujem kako bi došao do toga. Srećan sam zbog potpisivanja ovog ugovora i pristupnice za Crvenu zvezdu - rekao je prilikom potpisivanja ugovora na Malom Kalemegdanu Nikola Topić.

Nikola Topić
Nikola Topićfoto: kkcrvenazvezda.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.