DŽORDAN SE PONEO ODVRATNO PREMA BARKLIJU: Misli da smo prijatelji, ali ja mrzim tu pi**u debelu!
Foto: Profimedia

"poslednji ples"

DŽORDAN SE PONEO ODVRATNO PREMA BARKLIJU: Misli da smo prijatelji, ali ja mrzim tu pi**u debelu!

To sve je posle serijala "Poslednji ples" potvrdio i Džoni Bah, pomoćni trener Bulsa, za "Bličer riport".

Objavljeno:

Među onima koji su na svojoj koži osetili Džordanov karakter bio je i Čarls Barkli.

Dogodilo se sve u NBA finalu 1993. godine, kada su Bulsi igrali protiv Sansa i došli do titule sa skorom 4:2. Tada je prijateljstvo Džordana i Barklija bilo vrlo vidljivo, bilo je uobičajeno viđati ih kako zajedno igraju golf. Igrali su ga i usred finalne serije.

foto: Profimedia

To sve je posle serijala "Poslednji ples" potvrdio i Džoni Bah, pomoćni trener Bulsa, za "Bličer riport". - Dan pre utakmice četvrtog finala, Čikago je vodio sa 2:1, Majkl i Čarls su otišli ​​da igraju golf. Napravili su 48 rupa i Majkl je kupio Čarlsu dijamantsku minđušu koja ga je koštala 20.000 dolara. Pitao sam Džordana: "Zašto si sve to uradio?" Majkl mu je odgovorio: "Neće mi smetati do kraja sezone, uostalom šta je za mene 20.000 dolara? Čarls misli da smo dobri prijatelji, ali mrzim tu p**** debelu.

foto: Profimedia

Džordan je stvarno time kupio šta je hteo. U četvrtoj utakmici dao je 55 poena, a Barkli ga više nije dirao niti mu smetao, kao što je Majkl i pretpostavljao da će biti. Barkli, nesvestan tih sitnih namera svog navodnog prijatelja, nastavio je da ima blisku vezu s Džordanom do 2012. godine. Tada je Čarls, kao komentator jedne televizije, govorio o načinu na koji Džordan vodi Šarlot, posle čega je Majkl prestao sa njim da razgovara. - Taj momak mi je bio brat 20 godina. Osećam se tužno je prekinuo naš odnos - tada je rekao Barkli.

- Ono što me najviše muči u celoj situaciji je to što mislim da nisam rekao ništa pogrešno. Samo sam rekao 'koliko volim Jordana, dok se on ne prestane okružiti ljudima koji mu ljube dupe i njegovim najboljim prijateljima koje on ne ide. da budem uspešan kao generalni menadžer. A ono što me puno muči je da je Fil Džekson rekao isto to ubrzo - rekao je Barkli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.