KAKO JE DŽORDAN "PALIO" SEBE ZA POSLEDNJE NBA FINALE: Pesma uz koju se tada spremao još nije bila ni objavljena!
Majkl Džordan je imao omiljenu pesmu uz koju se sprema za poslednje NBA finale, Foto: Printscreen/Twitter

Nepoznati detalj

KAKO JE DŽORDAN "PALIO" SEBE ZA POSLEDNJE NBA FINALE: Pesma uz koju se tada spremao još nije bila ni objavljena!

Njemu je pevač dao na preslušavanje album koji je tek četiri meseca kasnije izašao u javnost

Objavljeno:

Emitovane su i poslednje dve epizode dokumentarne serije o Majklu Džordanu po imenu "Poslednji ples", a one su bile posvećene osvajanju poslednjeg, šestog šampionskog prstena sa Bulsima.

Očekivano, one su donele još neke nove interesantne i javnosti nepoznate detalje o najboljem košarkašu svih vremena, pa svi svetski mediji se ovih dana bave time.

Jedan od tih interesantnih detalja jeste i pesma uz koju se Džordan priprema uoči okršaja sa Jutom u svom poslednjem velikom NBA finalu.

U pitanju je pesma u to vreme popularnog pevača Kenija Latimora "Days like this" sa albuma "From the Soul of Man" ("Iz čovekove duše") koji je Džordan dobio na preslušavanje još pre nego što je album uopšte izdat.

To zaključujemo i po tome što u jednoj dokumentovanoj sceni vidimo Džordana kako sedi u zadnjem delu klupskog autobusa sa slušalicama na ušima i neko ga pita šta sluša, a on odgovara "Potpuno novo, još nije ni izašlo".

Džordan je tu pesmu slušao 4 meseca pre nego što je kompletan album uopšte objavljen.

I sam pevač je bio iznenađen kada je saznao da je Džordan baš sa njegovog albuma imao omiljenu pesmu uz koju se psihički priprema za one izvanredne stvari koje je izvodio u finalnim duelima sa Jutom, kada je prosto razneo Džezere.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.