ZVEZDA PROSLAVILA ĐURĐEVDAN: Čović sekao slavski kolač, bez gužve na Malom Kalemegdanu!
Nebojša Čović na slavi Crvene zvezde, Foto: kkcrvenazvezda.rs

tradicionalno

ZVEZDA PROSLAVILA ĐURĐEVDAN: Čović sekao slavski kolač, bez gužve na Malom Kalemegdanu!

Crveno-beli su današnji praznik obeležili u skladu sa situacijom

Objavljeno: 15:52h

Košarkaški klub Crvena zvezda je i ovog 6. maja proslavio klupsku slavu Đurđevdan u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Ovoga puta slava kluba obeležena je u skladu sa aktuelnom situacijom i u vreme globalne pandemije, pa tako puta suprotno slici koja je uobičajena za proslavu klupske slave, prostorije kluba nisu bile prepune košarkaša, košarkašica, članova kluba i prijatelja KK Crvena zvezda koji je poštovao sve preporuke od strane nadležnih organa Republike Srbije o fizičkoj distanci tokom vanrednog stanja.

Zvezda je proslavila slavu u skladu sa situacijom
Zvezda je proslavila slavu u skladu sa situacijomfoto: kkcrvenazvezda.rs

Slavski kolač su osveštali predstavnici Srpske pravoslavne crkve, protojerej stavrofor Petar Lukić i jerej Slaviša Popović u prisustvu predsednika kluba Nebojše Čovića, predsednika skupštine Branislava Baćovića, potpredsednika skupštine kluba Saše Vlaisavljevića, direktora Filipa Sunturlića, sportskog direktora Žarka Čabarkape i tim menadžera Nebojše Ilića.

Oni su svim članovima Zvezdine porodice poželeli mnogo uspeha, sreće i zdravlja, u vremenima kada nas je pogodila globalna pandemija, a sport u potpunosti stao, uz nadu da će se ponovo vratiti sportskim terenima i radovati sportskim uspesima vrlo brzo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.