NEMCI ODLUČILI: Ovo je model za nastavak sezone!
Košarka, ilustracija, Foto: AP

skraćena varijanta

NEMCI ODLUČILI: Ovo je model za nastavak sezone!

U trenutku prekida, prvih deset timova na tabeli bili su Bajern, Ludvigsburg, Krajlshajm Merlins, Alba iz Berlina, Oldenburg, Fehta, Bamberg, Sent Oliver Vircburg, Getingen i Ulm

Objavljeno:

Pošto polako, ali sigurno vidimo kraj pandemiji virusa korona, red je da počnemo da razmišljamo i o prekinutim sportskim dešavanjima. Nemačka je jedna od prvih zemalja u Evropi koja je prekinula svoja košarkaška nadmetanja, ona su trenutno suspendovana do 30. aprila, ali je jasno da se tada neće nastaviti.

Ipak, pomak se vidi. Danas je održana video-konferencija klubova BBL lige, nakon koje su donete određene odluke koje se tiču nastavka sezone. Doduše, nije preciziran jasan datum kada bismo ponovo mogli da vidimo igrače na terenima.

Odlučeno je da sezonu nastavi deset prvoplasiranih ekipa, koji će biti podeljeni u dve grupe. Nakon prve faze takmičenja, dalje će proći prva dva tima na tabeli obe grupe, koji će se kroz polufinale i finale boriti za titulu.

U trenutku prekida, prvih deset timova na tabeli bili su Bajern, Ludvigsburg, Krajlshajm Merlins, Alba iz Berlina, Oldenburg, Fehta, Bamberg, Sent Oliver Vircburg, Getingen i Ulm. Nije precizirano ni na koji način će oni biti raspoređeni u grupe, a sve će biti jasnije nakon novog video sastanka koji je planiran u narednom periodu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.