SIN DRAGANA ŠAKOTE U 24-ČASOVNOM KARANTINU: Ako hoćete napolje, pošaljete SMS policiji da vas puste!
Dušan Šakota se javio iz karantina u Atini, Foto: Adria Media TV

SMS se šalje u 6 slučajeva

SIN DRAGANA ŠAKOTE U 24-ČASOVNOM KARANTINU: Ako hoćete napolje, pošaljete SMS policiji da vas puste!

Kako je ispričao košarkaš AEK-a imate 6 razloga zbog kojih možete da tražite da izađete van svog doma

Objavljeno:

Sin Dragana Šakote, Dušan, javio se iz Atine i ispričao kakva je situacija u Grčkoj tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

Grčka je zemlja koja je od početka pandemije uvela najrigoroznije mere u borbi protiv širenja Covid-19, a između ostalog ljudi smeju da izlaze napolje do prodavnice ili apoteke samo iz specijalnu dozvolu policije.

Celu situaciju u toj zemlji, kao i kako funkcionišu mere, preneo je košarkaš AEK-a i sin trenera Crvene zvezde koji je čitav svoj život takoreći proveo tamo.

- Pozdrav iz Grčke, karantin je ovde na snazi od 24 časa i uglavnom je način kretanja u vidu SMS poruka. Postoji univerzalni broj i šest razloga iz kojih možeš dati obrazloženje za odlazak iz kuće. Tu su odlazak do supermarketa, apoteka, bolnica, tu je fizička aktivnost, zatim javna preduzeća, koja su i dalje otvorena.

- Šta god treba, pošalješ ime i prezime i razlog za izlazak, i onda možeš da izađeš. Ne znam da li će i to da ukinu, ili će da limitiraju vreme. Uglavnom situacija je mirna, situacija je pod kontrolom, Grčka je mere preduzela pre nego što je situacija postala alarmantna. Postepeno su mere ušle u život građana i situacija je pod kontrolom - naveo je Dušan Šakota.

Podsećamo da se iz kućne izolacije u Beogradu ranije tokom dana obratio Dragan Šakota koji je govorio o završnici sezone u ABA ligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.