VREME NE MOGU DA VRATIM: Kuzmić objasnio kako je pobedio sve nedaće koje su ga zadesile
Ognjen Kuzmić, Foto: Starsport©

junački je izdržao

VREME NE MOGU DA VRATIM: Kuzmić objasnio kako je pobedio sve nedaće koje su ga zadesile

- Šta god da mislim i do kog god zaključka da dođem, vreme ne mogu da vratim

Objavljeno: 19:11h

Svašta je Ognjen Kuzmić doživeo prethodnih godina, a na kraju ga je, kao i sve nas, zadesila pandemija koronavirusa.

Imao je tešku povredu kolena u Realu i operacije, dve je godine izgubio zbog toga, vratio se u Zvezdu i doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Zatim mu je preminuo otac, a sada i ova pošast.

- Da je moglo bez toga, moglo je. Ali, šta da se radi. Bilo, pa prošlo. Važno je da sam sve to ostavio iza sebe. Pokušavam da se ne vraćam previše na sve to. Ali, da iskoristim iskustvo koje sam stekao. Na to je sada došao i ovaj virus, koji je sve paralisao. Na kraju, sve se svede na to da je porodica stub život - rekao je Kuzmić za "Sportski žurnal".

Morao je Srbin da se žestoko bori u prethodnom periodu.

- Šta god da mislim i do kog god zaključka da dođem, vreme ne mogu da vratim. Sigurno neću dozvoliti da me to sputava na bilo koji način. Nema tu neke mudrosti. Možeš da se predaš ili da se boriš. Odluka je za mene bila laka. Najteže je vratiti se fizički, a posle i psihički. A, to vuče jedno drugo. U svakoj muci imao sam podršku najbližih i to mi je pomoglo da pobedim. Porodica mi je pomogla da sačuvam glavu, a za trening nema pomoći. To je do tebe - kaže centar.

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.