UMESTO DA NAVIJAJU ZA SVOJ TIM, ONI MENI SKANDIRAJU "SRPSKI UBICO": Nova lekcija Đorđevića u ovim teškim vremenima!
Saša Đorđević se prisetio nekih trenutaka iz igračke karijere, Foto: Starsport©

O svemu kroz šta je prolazio

UMESTO DA NAVIJAJU ZA SVOJ TIM, ONI MENI SKANDIRAJU "SRPSKI UBICO": Nova lekcija Đorđevića u ovim teškim vremenima!

Srpski trener je dao svoj komentar o odluci da se poništi sezone u košarkaškoj Seriji A

Objavljeno:

I Italiji je doneta odluka da se košarkaška sezona u Seriji A završi i poništi i da se ne proglasi pobednik zbog pandemije koronavirusa koji je teško pogodio tu zemlju.

Takva odluka je uzburkala duhove, posebno u Bolonji, jer je Virtus bio prvi na tabeli u trenutku prekida prvenstva i zato smatraju iz uprave kluba da bi trebalo da se njima dodeli titula.

Povodom svega toga se oglasio i trener Virtusa Aleksandar Saša Đorđević koji je rekao da ovakva odluka nije ni ispravna, ali ni pogrešna.

Saša Đorđević kaže da odluka nije ni ispravna, ni pogrešna
Saša Đorđević kaže da odluka nije ni ispravna, ni pogrešnafoto: Starsport©

- Razgovor o skudetu u dramatičnoj situaciji u kojoj se nalazimo nema važnost. Svakog dana čitamo podatke preminulih ili zaraženih: to nisu brojevi, već ljudi koji nas napuštaju. Snažne, tragične stvari. Izuzetno poštujem odluke viših tela i mi profesionalci moramo ih prihvatiti bez polemike. Svi mi u Virtusu bismo voleli da nastavimo ovu sezonu i na terenu osvojimo titulu. U istoriji će ostati zabeleženo da smo bili prvi sa velikim razmakom u odnosu na pratioce i da se vratila magija u košarkaško okruženje u Bolonji – rekao je Đorđević.

Trener Virtusa istakao je da će košarka posle pandemije imati dužnost da stvori entuzijazam kod ljudi.

- Mislim da ćemo svi biti bolji i manje sebični. Bilo bi lepo ako bude više aplauza i manje uvreda u dvoranama. Kao igrač veoma sam trpeo masovno maltretiranje javnosti, što mi je dodatno otežavalo teške i tužne trenutke koje je prolazila moja Srbiji. Dešavalo se da cela sala umesto da bodri svoj tim, viče meni "Srpski ubico" - prenosi Sportando.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.