BERON SE JAVIO IZ IZOLACIJE U SAD: Imao je poruku za sve Srbe!
Bili Beron, Foto: Starsport©

oglasio se

BERON SE JAVIO IZ IZOLACIJE U SAD: Imao je poruku za sve Srbe!

- Nikad ne znate šta će da se desi, uvek morate biti spremni i profesionalni

Objavljeno: 12:05h

Bili Beron se javio iz SAD u koje je u poslednjem trenutku otputovao.

On je u razgovoru za "Arenasport" istakao kako prvodi vreme u izolaciji.

- Porodica i ja smo odlučili da se vratimo kada su nam rekli da neće biti više treninga. Čuli smo da bi granice u Evropi mogle da se zatvore i na svu sreću smo uspeli. Sleteli smo dan pre nego što se sve zatvorilo. Došli smo na Floridu kod roditelja od moje žene koji ovde imaju vikendicu. Virus nije došao do ovde. Nije bilo strašno kao u Njujorku gde je najgore. Ovde ima mnogo starih pa je mirno, dosta je ljudi, ali nije kao u celoj Americi gde je mnogo gora situacija - kaže Beron.

Dotakao se i pauze u košarci.

- Nedostaje mi košarka, a sada mi je teško nisam dugo uhvatio loptu. Trudim se da budem kući sa porodicom, ali i da održim formu. Trčim po komšiluku, lepo je vreme.

O nastavku sezone...

- Nikad ne znate šta će da se desi, uvek morate biti spremni i profesionalni. Postoji mnogo prepreka da bi zaigrali, ali ništa ne zavisi od liga. Svuda je loše, u Španiji i Italiji pogotovo. Nema vremenske odrednice, ne znamo do kad će trajati epidemija i idemo dan za dan... U limbu smo, teško je, ne znam da li će se odigrati ili biti otkazano, a to je šteta je jer mislim da smo se sklopili kao tim. Šteta, ali kao što sam rekao, svi proživljavaju tragediju. Ako budemo morali da otkažemo sezonu, šta da se radi

Bili je za kraj Srbiji poručio da se nada da se uskoro vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.