MILIČIĆ ODBRUSIO KARMELU JER GA JE JAVNO PONIZIO: Od Darkovog odgovora, Entoni će danima da se puši!
Darko Miličić, Foto: Printscreen/Instagram/kovacevic__katarina

BRAVO!

MILIČIĆ ODBRUSIO KARMELU JER GA JE JAVNO PONIZIO: Od Darkovog odgovora, Entoni će danima da se puši!

Ne da na sebe Miličić, koji je trenutno inače u poljoprivredi

Objavljeno:

Karmelo Entoni je preko društvenih mreža vodio razgovor sa Dvejnom Vejdom, a tokom njega je rekao da nema pojma ko je Darko Miličić, što je jako odjeknulo u srpskoj javnosti.

Lebron Džejms i Miličić su bili jedini ispred Mela na draftu 2003. godine, pa je teško da se američki košarkaš toga baš ne seća, kako tvrdi.

Zato, Miličić mu je odgovorio putem srpskih medija.

- Očigledno da je momcima dosadno kad su se mene setili, pošto sam u poljoprivredi trenutno imam pune ruke posla pa ne mogu iskreno da se bavim glupostima, branimo se od mraza evo već nekoliko jutara tako da malo spavamo dežuramo i uzdamo se u Boga da će ovaj naš trud uroditi plodom i da ćemo sačuvati ovogodišnji rod pored svih ovih iskušenja. Veliki je post što opet pretpostavljam da oni ne znaju šta znači, nisam ni ja znao tako da neću suditi - rekao je Miličić za Blic.

Miličić i Melo
Miličić i Melo foto: Dragana Udovičić, AP

Nekadašnji drugi pik NBA drafta se potom osvrnuo na razgovor koji su vodili Dvejn Vejd i Karmelo Entoni, obojica lošije rangirani 2003.

- Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspeli - ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova. Savet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismevati se kada Bogu hvala niste prošli put koji ja jesam, i niste imali na početku karijere posla sa sujetnim, a u međuvremenu i senilnim Lerijem Braunom koji bi možda i vama pokušavao da objasni da ono što zapravo najbolje radite nije dobro za vas i da pokuša da od vas napravi nešto što zapravo niste i za sve što uradite dobro još budete poniženi. Njima kao i uvek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspeha a menje osuda - poentirao je kako dolikuje asu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.