BILI BERON OTIŠAO S PORODICOM IZ SRBIJE: Reči njegove supruge na odlasku zabrinuće Delije! NE VRAĆAJU SE?!
Bili Beron se možda neće vratiti u Zvezdu, Foto: Emilija Jovanović

Neočekivano

BILI BERON OTIŠAO S PORODICOM IZ SRBIJE: Reči njegove supruge na odlasku zabrinuće Delije! NE VRAĆAJU SE?!

Navijači crveno-belih su dobili razloga da strepe da li će Beron igrati, ako se takmičenja budu nastavila

Objavljeno:

Delije sada već imaju razloga za brigu o tome da li će se neki strani igrači vratiti u klub da završe sezonu, ako se ona bude nastavila u nekom trenutku.

Klub je u ponedeljak saopštio da su svi stranci, sem Perperoglua i Odža, napustili Srbiju i otišli u svoje rodne zemlje usled prekida svih takmičenja zbog pandemije koronavirusa.

Među poslednjima je iz Beograda u SAD sa ženom i sinom otputovao Bili Beron, a njegova supruga Valori se na svom Instagramu oprostila od Beograda i Srbije.

Da, baš tako, oprostila se, jer između redova u onome što je napisala se da naslutiti da se oni neće vraćati u Srbiju i da će jedan od najboljih igrača i miljenik navijača karijeru nastaviti negde drugo.

- Beograd nas je tretirao dobro. Nedostajaće mi zajedno sa svim sjajnim prijateljima koje smo stekli ovde. Idemo na sledeće poglavlje... - napisala je Valori uz porodičnu fotografiju sa Kalemegdana.

Ako se malo pogleda, to "sledeće poglavlje" i "nedostajanje Beograda i prijatelja" daju naznaku da se Beron neće vraćati u Srbiju?!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.