KALINIĆEVA TROJKA DONELA POBEDU FENERU! Obradović zbog situacije s koronavirusom dao samo jednu izjavu, ali jaku!
Nikola Kalinić i Željko Obradović, Foto: Profimedia

Ljut je Žoc

KALINIĆEVA TROJKA DONELA POBEDU FENERU! Obradović zbog situacije s koronavirusom dao samo jednu izjavu, ali jaku!

Srpski stručnjak je indirektno upitao nadležne kako da igrači misle na košarku kad su im druge stvari u glavi

Objavljeno:

Turska je jedna od malobrojnih država koja poput Srbije još nije prekinula nacionalna prvenstva u svim sportovima zbog pandemije koronavirusa, pa su tako igrači Fenerbahčea igrali svoj meč protiv Tofaša.

I izabranici Željka Obradovića su zabeležili pobedu 84:75.

Nije ovo bio lak meč za "kanarince" koji su morali dobro da se pomuče, a prelomna je bila trojka Nikole Kalinića na minut pre kraja meča pri rezultatu 79:75.

Inače je briljirao Nando de Kolo sa 19 poena, dok je Jan Veseli postigao 12. Kalinić je meč završio sa 9 poena, 4 asistencije i 2 skoka.

Ipak, teško da je igračima i ostalima bilo do košarke zbog cele situacije oko koronavirusa, što je rekao i Željko Obradović posle meča koji nije želeo da odgovara na pitanja novinara u vezi sa utakmicom.

- Veoma je teško pričati o košarci kada su svima u glavi neke druge teme. Ovo je jedini komentar koji mogu da dam o utakmici. Čestitam igračima. I svojim i Tofašovim. Odigrali su ozbiljnu utakmicu. Videćemo šta će se desiti u narednim danima - jasan je bio Obradović koji se očigledno nada da će uskoro i u Turskoj biti prekinuto prvenstvo.

Podsećamo da su neki igrači poput Samija Mehije, Devina Vilijamsa odbili da igraju u ovakvoj situaciji, a i Šejn Larkin je rekao da ima istu nameru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.