PANIKA U GOLDEN STEJTU: Stef Kari imao simptome koronavirusa!
Stef Kari je imao problema sa prehladom u stvari, Foto: AP

Odmah su ga poslali kući

PANIKA U GOLDEN STEJTU: Stef Kari imao simptome koronavirusa!

Stiv Ker je ispričao kakva se drama odvijala prethodnih dana

Objavljeno:

Panika je zavladala prethodnih dana u redovima Golden Stejta zbog najboljeg igrača Stefa Karija koji samo što se vratio bio na teren posle petomesečnog odsustva zbog preloma šake.

Američki košarkaš je zaigrao na meču protiv Toronta pre nego što je takmičenje prekinuto, a nakon što su stigle vesti o prvim igračima da su zaraženi koronavirusom, i kod njega su se pojavili simptomi.

- Svi smo bili zabrinuti da je korona virus. I zbog toga su naši timski doktori bili vrlo, vrlo upućeni. Osećao sam krivicu što je igrao tu utakmicu sa Torontom, a onda kad smo se sledećeg dana pripremili, bio je sastanak i kad se on razboleo tog dana pomislio sam, čoveče... Znate, morao sam da pošaljem Stefa kući. Nije bio bolestan dan ranije, a bio je to njegov veliki povratak kada je uneo emocije i energiju u igru. Kad se razboleo, osećao sam odgovornost što sam ga pozvao, ali mi je rekao da nema veze sa koronavirusom - ispričao je Stiv Ker, trener Voriorsa.

Stiv Ker je otkrio novinarima dramu u ekipi
Stiv Ker je otkrio novinarima dramu u ekipifoto: AP

Na svu sreću, ispostavilo se da je samo reč o običnoj prehladi.

Ipak, pandemija je zaustavila sport širom sveta i na sportistima je sada samo da treniraju i da se nadaju da će ubrzo proći ovaj talas i da će se uskoro vratiti utakmicama.

- Prilično je jasno da se ništa neće desiti u doglednoj budućnosti što bi promenilo ovaj momentum. Nacionalno, svetski, svi moramo da prekinemo sve bar na nekoliko nedelja. Zbog toga mi nećemo ni trenirati, ali ćemo sačekati da vidimo šta će NBA da kaže, a potrudićemo se da brinemo o igračima i pratimo instrukcije koje nam postave eksperti - dodao je Ker.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.