MIJAILOVIĆ O EVROKUPU I ABA LIGI: Mislim da je fer da se Fajnal 8 igra u Beogradu!
Ostoja Mijailović, Foto: Branislav Božić

REČ PRVOG ČOVEKA PARTIZANA

MIJAILOVIĆ O EVROKUPU I ABA LIGI: Mislim da je fer da se Fajnal 8 igra u Beogradu!

"Svakako smo to i zaslužili na terenu"

Objavljeno:

Generalni direktor Virtusa iz Bolonje Luka Baraldi je izneo ideju da bi završnica Evrokupa mogla da se igra u formatu Fajnal 8. Prema rečima Italijana sedam od osam kluba su prihvatili takvu odluku, a Ostoja Mijailović je za Mozzart spot govorio o ovoj temi.

Prvi čovek Partizana se fokusirao na bezbednost timova.

- Iskreno, Partizan je za varijantu, kao što je i Evroliga odlučila, da se odlože utakmice, pre svega zbog bezbednosti igrača, navijača, stručnog štaba. Nismo za opciju da pričamo o tome šta će biti ako bude nešto drugačije. Nadam se da će sve ovo proći i posle toga treba da sednemo i da se dogovorimo da li da nastavimo sa starim sistemom takmičenja ili da se ide na F8 ili nešto drugo - rekao je Mijailović za MOZZART Sport.

Ako već bude bilo Fajnal 8, onda bi prema Mijailovićevim rečima najbolje bilo da to bude u Beogradu.

- Bilo bi fer da, ako dođemo u situaciju da se igra F8, da se on igra u Beogradu. Jer, Arena u Beogradu može da primi veliki broj navijača, Beograd bi bio pravo mesto za tako nešto. A svakako smo to i zaslužili na terenu.

Mijailović je prokomentarisao i odlaganje ABA lige.

- Juče sam rekao da je to možda najbolja stvar koja je mogla da se dogodi. Pa ćemo da vidimo. Sešćemo i dogovorićemo se. Nadamo se da će ostati isti sistem takmičenja, da neće biti velikih promena. Zdravlje je najvažnije, a i košarka se možda i u najvećoj meri igra zbog navijača. Cele sezone neko kupuje karte da bi bodrio tim i na kraju da ne može da gleda svoj tim kada je najvažnije - istakao je Mijailović za Mozzart sport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.