NOĆ ZVEZDAŠKE DOMINACIJE U NBA: Dončić opet plesao, Vučević dominirao, a tek kada vidite Bobijev potez...
Boban Marjanović, Foto: AP

MAJSTORI

NOĆ ZVEZDAŠKE DOMINACIJE U NBA: Dončić opet plesao, Vučević dominirao, a tek kada vidite Bobijev potez...

Dalas je pao, a mladi Slovenac je još jednom blistao! Postigao je 38 poena, ali nije mogao sam

Objavljeno:

Košarkaši Dalasa izgubili su od San Antonija (119:109). Maveriksima nije pomogla ni strašna partija Luke Dončića. U centru pažnje ove NBA večeri bio je Lebron Džejms.

Dalas je pao, a mladi Slovenac je još jednom blistao! Postigao je 38 poena, ali nije mogao sam. Dodao je i sedam skokova i osam asistencija ipak, izostala je podrška ostalih.

Oldridž je poveo Sparse ka pobedi sa 24 poena, Gej je dodao 17, Belineli 16.

Boban Marjanović je ovaj put dobio neke minute, za devet njih je ubacio četiri poena uz skok. Posebno je izdominirao jednim zakucavanjem bez skoka, onako u njegovom stilu.

LA Lejkersi su izubili od Bruklina 104:102, a Lebron Džejms je i pored sjajne partije ispao tragičar! Postigao je 29 poena uz 12 skokova i devet asistencija, ali je promašio zicer za produžetak. Lopta se nećkala i nije želela da prođe kroz obruč.

Orlando Medžik je slavio u Memfisu, za koji nije igrao Marko Gudurić, moguće je da su ovom pobedom ubili nadu timovima ispod osmog mesta.

Vučević je upotpunio veče zvezdaške dominacije u NBA, ubacio je 19 poena, imao 11 skokova i 7 asistencija, Terens Ros se razgoropadio u poslednjoj četvrtini kada je dao 18 od 25 poena, pogodio pet od sedam šuteva. "Grizliji" su bili na +17 u prvom delu, ali dozvolili su rivalu da postigne 70 poena u nastavku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.