DA LI JE POSLEDNJE KOLO ABA LIGE REGULARNO? Zbog par detalja svi živi se čude - Zvezda ima sve u svojim rukama!
KK Crvena zvezda, Foto: Emilija Jovanović

DA LI JE MORALO TAKO?

DA LI JE POSLEDNJE KOLO ABA LIGE REGULARNO? Zbog par detalja svi živi se čude - Zvezda ima sve u svojim rukama!

Da nije možda postojao način da se ovakva situacija izbegne?

Objavljeno:

Vreme je za ono najzanimljivije - poslednje kolo regularnog dela sezone u ABA ligi, koja nikada, ali nikada, nije bila neizvesnija, jer su poznata samo prva dva mesta, a sva ostala od 3. do 12. će tek morati da se utvrde.

Međutim, jedan detalj zaista je začudio sve ljubitelje košarke, pošto umesto da se svi mečevi odigraju u istom terminu, uprava lige je odlučila da se poslednje kolo igra kao svako drugo - od ponedeljka do petka.

Crvena zvezda, koja se sastaje sa davljenikom Zadrom, tako, naravno kada bi se iko na Malom Kalemegdanu uopšte bavio takvim radnjama, može da bira na koga će ići u polufinalu, jer svoj meč igra tek u ponedeljak, kada će već znati rezultate i Mornara i Cedevita Olimpije.

Ilustracija ABA lige
Ilustracija ABA lige foto: Filip Plavčić

Takođe, u sličnoj situaciji je i davljenik Zadar, koji igra sa Zvezdom u ponedeljak, kada će već znati šta su na svojim utakmicama uradili i Krka i Mega Bemaks, pa će tako i on na neki način moći da bira koliko da se potrudi na parketu u Beogradu, jer će već praktično znati da li je ispao ili ostao u jadranskoj eliti.

Borba za četvrtog učesnika plej-ofa takođe je zanimljiva. Mornar ide u plej-of ako savlada Megu, a ako izgubi, šansu dobija Cedevita da s pobedom protiv Krke dođe do pozicije četiri. I tu je situacija slična, Cedevita i Krka igraju ranije od Mornara i Mege, tako da će biti veoma interesantno šta će se desiti u ovim okršajima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bilo kako bilo, ostanite uz Espreso.co.rs i pratite uzbudljivo poslednje kolo ABA lige.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.